mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Tatil Bitti. Yeni Bir Dönem Daha Başlıyor
Bugün yarıyıl tatilinin son günü ve yeni bir dönemin başlangıcına kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Üniversite hayatımın üçüncü yılı içindeyim ve altıncı döneme başlayacağım. Okul hayatı, yaşadığımız heyecan, stres ve koşuşturma ile inanılmaz derecede hızlı geçiyor. Geçtiğimiz dönem oldukça yoğun geçti ve üç hafta kadar bir süre dinlenme fırsatı bulduk. Bu zaman dilimini de geride bıraktık ve yoğun geçeceğini beklediğim bir dönemin daha arifesindeyiz. Umarım herşey hepimiz için iyi olur diyerek bu döneme giriş yapmaya hazırlanıyorum.

Tatil boyunca geçen dönemin yorgunluğunu, stresini atabilmek için bol bol dinlendim. Bu sebeple de düşündüğüm bazı çalışmaları yapamadım. Ancak hedeflediğim konulara bakamasam da son zamanlarda üzerinde çok durduğum Jquery ile bayağı ilgilendim. Okul döneminin yoğun geçecek olması nedeniyle bloğumda kendi çalışmalarıma fazla yer veremeyeceğim. Ancak okulda aldığım eğitimin faydalı olacağına inandığım noktalarını bloğumda paylaşacağım. Ayrıca zaman buldukça da kendi çalışmalarımla da ilgileneceğim. Umarım paylaşımların bundan önce olduğu gibi devam eder ve ilgilenenlere, takip edenlere faydası olur.

Kendime, arkadaşlarıma ve tüm öğrencilere başarılar dilerim.

Herkese İyi Çalışmalar!
Mehmet Duran 15 Şubat Pazar 2009 7 11143 3,5
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Oracle 10g'de Kullanıcı Oluşturma ve Yetkilendirme Google Adsense İlk Ödeme Javascript ile Sayaç (Kronometre) Yapımı Asp.net'te Session ile Sayfaların Okunma Bilgisini Tutma Microsoft Yaz Okulu Üçüncü Haftanın Ardından
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
sinan özkan 15 Şubat Pazar 2009 20:24 #1
evet mehmet önümüzde kolay gibi görünen bence cok zor bir dönem var bu döneme meslek hayatımız için en faydalı donemlerden birisi diyebiliriz dersler bilgisayar mühendisliginin normal yazılımcılardan farkını gösterecek dersler olduğunu düşünüyorum inşallah hepimiz için faydalı geçer
Mehmet Kabaklı 16 Şubat Pazartesi 2009 21:37 #2
Web programcılığı gerçekten çok önemli bir dal. ama bilgisayar Mühendisi olarak değişik dallardada uzmanlaşmak gerekiyor. Artık başkalarının hazır kütüphanelerini kullanmaktan çıkmalı her platformda alt seviye programlamada özellikle katılımsız bir şeyler üretmeliyiz diye düşünüyorum.
Mehmet Duran 16 Şubat Pazartesi 2009 22:36 #3
Merhaba. Söylediklerine tamamen katılıyorum. Ancak belirtmeliyim ki ben bu işi tamamen okul dışı yapıyorum ve boş zamanlarımı değerlendiriyorum diyebilirim. Birşeyler tabiki üretmeliyiz. Ama yapmak için de birşeyler bilmemiz gerekiyor. Bunun için de sadece eğitim yeterli olmaz.
Mehmet Kabaklı 17 Şubat Salı 2009 00:17 #4
Senin başka alanlardada yetenekli olduğundan eminim. ben genel bi eleştiri yaptım. Artık bi jquery tarzı türk yapımı veya asp.net jsp veya php tarzı güzel bi teknoloji üretmemiz gerek. pardus diye bi işletim sistemi yaptık diyolar oda çekirdeği bize ait değil. linux. Birşeyler yapılmalı.
Mehmet Duran 17 Şubat Salı 2009 00:20 #5
Evet çok doğru söylediklerin. Ancak baktığımızda herkesin hazır olan bu teknolojileri kullandığını kendine göre birşeyler yapma gibi bir durumun söz konusu olmadığını görüyoruz. Bu dönemde böyle bir gelişimeyi ancak ve ancak aykırı birilerinin uğraşıp yapması söz konusu olabilir. Onun dışında pek kimsenin hem zaman hem maddi kayıp olmaması için bu tür işlerle uğraşacağını düşünümyorum.
Mehmet Kabaklı 17 Şubat Salı 2009 09:49 #6
böyle düşünmemizi istedikleri için biz böyle devam ediyoruz. yazılımda liderliğie oynayan hindistan kendine has işletim sistemi kullanıyor. keza almanya ordusu microsoft ürünlerini yasakladı. ben var olan teknolojiyi reddedelim demiyorum. ama kendimize ait birşeylerde olmalı.
dursun çelik 21 Aralık Pazartesi 2009 09:41 #7
çok güzel bir isim o ismi çok seviyorum insanın ta kendisini seviyorum daha doğrusu süper
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009