mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
O Şimdi Asker
O Şimdi Asker

16 yıllık eğitim hayatı, 4 yıllık iş hayatı derken sıra vatan görevime geldi. 25 Nisan günü askerlik görevimi hangi süre ile nerede yapacağımı büyük merakla bekledim ve öğrendim. Görevimi yedek subay (asteğmen) olarak 12 ay süre ile yerine getireceğim. Başlangıç yerim hayatımı sürdürdüğüm ilçe olan Mamak, Muhabere Okulu. 7 Mayıs günü birliğime katılacağım ve bu kutsal görevimi yerine getirmeye başlayacağım.

4 yıl boyunca iş hayatımı sürdürdüğüm, birçok tecrübe edindiğim, birçok kişiyle tanıştığım, birçok iş yaptığımız TABİM'den askerlik görevi için ayrılmış bulunmaktayım. TABİM'de mesai yaptığım tüm arkadaşlarıma, dostlarıma, büyüklerime, ortak iş yaptığımız müşterilerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Bu kutsal görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağım. Allah, benim ve tüm askerlerimizin, vatanımızın yar ve yardımcısı olsun.

Selametle.
Mehmet Duran 06 Mayıs Salı 2014 0 25206 4,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Asp ile Veritabanı İşlemleri Javascript ile Sayaç (Kronometre) Yapımı mehmetduran.com 3 Yaşında Jquery ve Ajax ile Basit Kişisel Site Uygulaması Asp.net, Jquery ve Ajax ile Yapmış Olduğum Galeri Hazır
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009