mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bloğumun Google Pagerank Değeri 2 Oldu
Bloğumun Google Pagerank Değeri 2 OlduBugün itibariyle bloğumun pagerank değeri 2 oldu. Daha önce Eylül ayında 1 olan pagerank değeri yeniyıl başlangıcında yapılan güncellemeler ile 0 olmuştu. Nisan başında yapılan yeni güncellemeler ile bloğumun yeni pagerank değeri 2 olmuş durumda. Aslında pagerank değeri ve diğer değerlerin benim için pek bir önemi yok. Benim amacım bildiklerimi faydalı gördüklerimi paylaşarak ilgilenenlere faydalı olabilmek ve fikir verebilmek. Şimdiye dek bu hedefimin gerçekleşmesi için uğraştım. Bunun üstüne de bu gibi değerlerin artması paylaştığım bilgilerin değeri olsa gerek. Umarım bundan sonra paylaşımlara devam eder ve ilgilenenlere, takip edenlere faydalı, fikir verici bilgiler sunarım.

Ayrıca bu süreçte farkettiğim bir olay ise google pagerank güncellemeleri sırasında google'un gönderdiği ziyaretçi sayısında önemli değişimler oluyor. Bunu da kendi bloğum dahil birçok blogda olduğunu gördüm. Böylece Google'ın pagerank güncellemeleri yaptığını anlayabiliriz.
Mehmet Duran 02 Nisan Perşembe 2009 1 10950 3,7
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Visio için UML Sembolleri Asp.net MVC'de Kullanıcı Kontrolü (User Control) Kullanımı MySql Workbench Asp.net ve Veritabanı ile Ziyaretçi Sayacı Yapımı Tasarımda Değişiklik
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Hasan Gürsoy 11 Nisan Cumartesi 2009 14:26 #1
Evet google page rankları yeniledi. innovacube.com 1`e yükselirken xspgroup.wordpress.com 2`den 1`e düşmüş :(
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009