mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bilişim Günleri Ardından
Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu olarak organize etmiş olduğumuz 'Bilişim Günleri 2009' etkinliğimizi bugün itibariyle başarılı bir biçimde sonlandırdık. Başarılı olduğumuzu etkinliğimize katılan katılımcıların ve konuşmacıların görüşleri gösteriyor. Topluluğumuz dönem başında yeni kurulan bir topluluk. Aramızda daha önce böyle bir organizasyon düzenleyen tecrübeli birisi yok. Ancak düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik birkaç eksiklik ve hata dışında oldukça başarılı bir süreç olarak geçti. Organizasyon ve program çok iyi olmasına rağmen beklediğimiz katılım sayısına ulaşamadık. Birçok firma ve kuruluştan gelen çok önemli konuşmacılar etkinliğimize katılanları ve bizleri aydınlattılar. Hem bilgi verici hem de ileriye dönük oldukça önemli seminerler oldu. Topluluk olarak gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonu başarılı bir biçimde planladık ve gerçekleştirdik.

Etkinliğimize katılım kendi bölümümüzden daha fazla idi. Ancak başka üniversitelerden ve böümlerden de etkinliğimize katılım oldu. Başka okullardan katılan ve etkinliğimiz hakkında görüşlerini kendi bloglarında değerlendiren Enver Salih Yaylacı'nın görüşlerine buradan ve Hasan Çetin'in görüşlerine ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu etkinlikte ben de görev aldım ve elimden gelen gayreti gösterdim. 3 gün süren etkinlikte çok şey öğrendim ve gelecek hakkında önemli bilgiler edindim. Ancak hem katılımcı olmam hem görev almam beni oldukça yordu.

Topluluk olarak yeni olmamız bize engel olmadı ve böylesine büyük ve başarılı bir organizasyonu gerçekleştirdik. Umarım bundan sonrası da gelir ve bilişim konusunda başta kendimiz olmak üzere herkesi bilinçlendirmeyi başarırız.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Şeref Sağıroğlu'nun Röportajı Javascript ile FCK Editör Kullanımı (Oluşturma, Değer Alma ve Diğer İşlemler) Visual Studio'da Kendi Code-Snippet'lerimizi Kullanma Emu 8086'da Hazırladığım Assembly Örnekler Asp.net MVC Areas (Tek Proje Kullanarak)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
yakup buğra 15 Mayıs Cuma 2009 18:11 #1
çoook güzel oldu...
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Hata yapmayan bir insan genellikle hiçbirşey yapmıyordur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009