mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bilişim Günleri 2009 (12-13-14 Mayıs)
Bilişim Günleri 2009 (12-13-14 Mayıs)Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu tarafından organize edilen "Bilişim Günleri 2009" etkinliği 12-13-14 Mayıs günlerinde Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Akademi Salonunda gerçekleştirilecektir. Bölümümüz altında yer alan toplulukların birleşmesi ile beraber önemli organizsayonlar için karar alınmıştı. Bunlardan ilki ve en büyüğü önümüzdeki hafta düzenlenecek olan "Bilişim Günleri 2009" organizasyonudur. 3 gün sürecek olan bu etkinlikte birçok kurum ve kuruluştan yöneticiler, uzmanlar yer alarak bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacaktır. Ayrıca güncel konular hakkında, kendi uzmanlık alanlarında bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacaklardır. Teknoloji, yazılım, donanım gibi konularda ülkemizdeki önemli firma ve kuruluştan katılacak olan konuşmacıların bir arada olacağı güzel bir etkinlik bizleri bekliyor. Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan bu etkinliğe topluluk ve bölüm olarak herkesi beklemekteyiz. Bu güzel ve önemli etkinlikte sizleri de aramızda görmek ve misafir etmek isteriz.

Bu önemli etkinlikte yer almak tecrübeli, önemli yerlere gelmiş kişilerle tanışmamıza vesile olacak ve belki de ilerisi için bizlere ışık tutacaktır.

Etkinlik programına buradan ulaşabilirsiniz.

Topluluğumuzun sitesi olan www.gazibmt.org adresinden etkinlik hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Mehmet Duran 06 Mayıs Çarşamba 2009 1 10810 4,3
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Yoğunluk ve Yaşanan Problemler Bloğumun Google Pagerank Değeri 2 Oldu Staj Hareketliliği C# ile Insertion Sort Algoritması Microsoft Yaz Okulu 2009 Ankara Ayağı Sona Erdi
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
yakup-bugra 06 Mayıs Çarşamba 2009 23:11 #1
etkinlik programı için www.gazibmt.org
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009