mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Gazi Üniversitesi Bilişim ve Kariyer Günleri
Gazi Üniversitesi Bilişim ve Kariyer Günleri Gazi IEEE Öğrenci Kolu ve Bilgisayar Mühendisliği Topluluğunun ortaklaşa düzenlediği bu etkinlik bu yıl ilk olup geleneksel hale gelmesi amaçlanmaktadır.
Kariyer ve Bilişim Günleri etkinliğinin ilk amacı tüm mühendislik dallarına hitap edecek bir etkinlik olmasıdır ve firmalarla öğrenciler arasındaki paylaşımı sağlamaktır. Öğrencilerin gelişen teknolojiye uyum sağlamalarını kolaylaştırırken, mezun oldukları zaman çalışmayı düşündükleri firmalarla onları buluşturmak ve böylece kafalarındaki her türlü soru işaretinin giderilmesi bizler için önemlidir. Ayrıca firmaların akademisyenlerle ortaklaşa projelere imza atmalarına da olanak sağlamaktadır.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 21 Nisan Çarşamba 2010 2 16962 3,7
Civilization of Ottoman ve Blogsa Ekipleri Gazi MMF'de
Civilization of Ottoman ve Blogsa Ekipleri Gazi MMF'de11 Aralık 2009 Cuma tarihinde Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu tarafından organize edilen etkinlikte Civilization of Ottoman ve Blogsa ekipleri yer alacaktır. Etkinlik, Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Yükseliş Salonu'nda saat 13:30'da başlayacaktır. Tamamen Türk yazılımcı arkadaşlarım tarafından geliştirilen blog ve oyun sistemlerini tanıtan güzel bir etkinlik olacağını düşünüyorum. Etkinliğe konuşmacı olarak Tayfun Akçay, Gürcan Serbest, Erdem Tüzen, Hazalcan Elersu katılacaktır.

Bu sene toplulukta aktif olarak görev almasam da arkadaşlarımın organize ettiği bu faydalı etkinliğe herkesi bekleriz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 08 Aralık Salı 2009 0 13282 4,1
Bilişim Teknolojileri Zirvesi
Bilişim Teknolojileri Zirvesiİstanbul Teknik Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından 4-5 Aralık 2009 tarihlerinde İTÜ; İşletme Fakültesi Konferans Salonu'nda (Maçka) gerçekleştirilecek olan Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ) kapsamında paneller, workshoplar ve Bilişim Teknolojileri Alanı yer alacak. Organizasyonda RFID sistemiyle takip edilecek olan katılımcılardan 8 oturumun 5'ine katılanlara "BTZ E-Sertifika" da veriliyor.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 20 Kasım Cuma 2009 0 11595 4,0
Bilişim Günleri Ardından
Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu olarak organize etmiş olduğumuz 'Bilişim Günleri 2009' etkinliğimizi bugün itibariyle başarılı bir biçimde sonlandırdık. Başarılı olduğumuzu etkinliğimize katılan katılımcıların ve konuşmacıların görüşleri gösteriyor. Topluluğumuz dönem başında yeni kurulan bir topluluk. Aramızda daha önce böyle bir organizasyon düzenleyen tecrübeli birisi yok. Ancak düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik birkaç eksiklik ve hata dışında oldukça başarılı bir süreç olarak geçti. Organizasyon ve program çok iyi olmasına rağmen beklediğimiz katılım sayısına ulaşamadık. Birçok firma ve kuruluştan gelen çok önemli konuşmacılar etkinliğimize katılanları ve bizleri aydınlattılar. Hem bilgi verici hem de ileriye dönük oldukça önemli seminerler oldu. Topluluk olarak gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonu başarılı bir biçimde planladık ve gerçekleştirdik.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » Bilişim Günleri 2009 (12-13-14 Mayıs)
Bilişim Günleri 2009 (12-13-14 Mayıs)Gazi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu tarafından organize edilen "Bilişim Günleri 2009" etkinliği 12-13-14 Mayıs günlerinde Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Akademi Salonunda gerçekleştirilecektir. Bölümümüz altında yer alan toplulukların birleşmesi ile beraber önemli organizsayonlar için karar alınmıştı. Bunlardan ilki ve en büyüğü önümüzdeki hafta düzenlenecek olan "Bilişim Günleri 2009" organizasyonudur. 3 gün sürecek olan bu etkinlikte birçok kurum ve kuruluştan yöneticiler, uzmanlar yer alarak bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacaktır. Ayrıca güncel konular hakkında, kendi uzmanlık alanlarında bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşacaklardır. Teknoloji, yazılım, donanım gibi konularda ülkemizdeki önemli firma ve kuruluştan katılacak olan konuşmacıların bir arada olacağı güzel bir etkinlik bizleri bekliyor. Önümüzdeki hafta düzenlenecek olan bu etkinliğe topluluk ve bölüm olarak herkesi beklemekteyiz. Bu güzel ve önemli etkinlikte sizleri de aramızda görmek ve misafir etmek isteriz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 06 Mayıs Çarşamba 2009 1 10777 4,3
Eğitim Tadında Etkinlik 2009 - Gazi Üniversitesi
Eğitim Tadında Etkinlik 2009 - Gazi Üniversitesi1 Nisan Çarşamba günü Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Akademi Salonu'nda saat 13:30 ile 17:00 arasında Zirvedeki Beyinler Eğitim Kulübü ile YazilimDevi.com tarafından "Eğitim Tadında Etkinlik 2009 - Gazi Üniversitesi" etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikte Engin Demiroğ (Zirvedeki Beyinler Eğitim Uzmanı) konuşmacı olarak katılacak. Etkinlikte "Yazılım ve Kariyer", "Mühendislik ve Yazılım", "Asp.net ve Ajax" ile "Linq" konuları ele alınacaktır. Bu etkinlik benim de görev aldığım Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu (BMT) tarafından düzenlenmektedir. İlgilenen herkesi etkinliğimize bekleriz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009