mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Eğitim Tadında Etkinlik 2009 - Gazi Üniversitesi
Eğitim Tadında Etkinlik 2009 - Gazi Üniversitesi1 Nisan Çarşamba günü Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Akademi Salonu'nda saat 13:30 ile 17:00 arasında Zirvedeki Beyinler Eğitim Kulübü ile YazilimDevi.com tarafından "Eğitim Tadında Etkinlik 2009 - Gazi Üniversitesi" etkinliği düzenlenecektir. Etkinlikte Engin Demiroğ (Zirvedeki Beyinler Eğitim Uzmanı) konuşmacı olarak katılacak. Etkinlikte "Yazılım ve Kariyer", "Mühendislik ve Yazılım", "Asp.net ve Ajax" ile "Linq" konuları ele alınacaktır. Bu etkinlik benim de görev aldığım Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu (BMT) tarafından düzenlenmektedir. İlgilenen herkesi etkinliğimize bekleriz.

Ayrıca etkinlik sonunda yapılacak olan çekiliş ile Zirvedeki Beyinler tarafından 1 kişiye yazılım uzmanlığı bursu (%100), 1 kişiye yazılım uzmanlığı bursu (%50) ve 5 kişiye de yazılım uzmanlığı kitabı verilecektir.

İlgilenen herkesi etkinliğimize beklemekteyiz.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar mehmetduran.com 3 Yaşında Sitelerhakkında.com - Site Tanıtımı Parmak İzinden Yüz Tanıma Projesi C# ile Extension Metot Yazma ve Kullanma (Lambda Expression Dahil) UML (Unified Modeling Language) ve Diagramları
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Oğuz 30 Mart Pazartesi 2009 22:44 #1
hacım az önceki yorumu ben yaptım,bir şey denedim acaba sayıyı aşınca ne olacak diye aşıyo 500 karakteri ve yorumunuz alındı diyor.bir bak istersen o kısmına hacı.iyi çalışmalar
Mehmet Duran 30 Mart Pazartesi 2009 22:48 #2
Hacım sadece görsellik olsun diye koydum. Tuşa sürekli basınca aşılıyor. Ancak server tarafında kontrol ettiğimden bir sorun yok. Yine o sınır geçerli.
Ali Fuat Cebesoy 01 Nisan Çarşamba 2009 11:45 #3
hocam repeater içindeki `butona` birşeyler yaptırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim
Mehmet Duran 01 Nisan Çarşamba 2009 23:09 #4
Merhaba. Repeater içinde yer alan herhangi bir kontrolü findcontrol ile bulup evenhandler olark yazdığımız bir metodu bağlayabiliri diye düşünüyorum. Daha önce böyle birşeyi yapmadım ama dediğim gibi yapılabilir.
Shocked 06 Eylül Pazar 2009 21:40 #5
çok güzel bir üni.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009