mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Asp.net MVC Cheat Sheets
Asp.net MVC Cheat SheetsMVC'yi tanımak ve öğrenmek için büyük kolaylık sağlayan dokümanlardan olan cheat sheetler ile MVC hakkında genel bir bilgiye sahip olabilir ve kullanımı hakkında ufak bilgilere sahip olabiliriz. Paylaşacağım cheat sheetler Asp.net MVC hakkında genel bilgi veren, yapısını anlatan faydalı dokümanlar. Ebook kadar olmasa da bilgi vericiler. Ani ihtiyaçlar karşısında başvurabileceğimiz, sahip olmamız gereken kaynaklardır.
Ayrıca bu dokümanları paylaşarak son dönemde Asp.net MVC hakkında yapamadığım paylaşımlara tekrar başlamak istiyorum. En kısa sürede de MVC ile ilgili yeni yazılarıma devam etmeye çalışacağım.

Asp.net MVC cheat sheetleri buradan indirebilirsniz.

Kaynak : ASP.NET MVC Cheat Sheets
Mehmet Duran 10 Ekim Cumartesi 2009 7 14826 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery ile LightBox Slayt Uygulaması mehmetduran.com 3 Yaşında Asp.net MVC'de Action'lar için Özellik (Attribute) Tanımlama ve Kullanma .Net için Hazırlanan MySql Connector Güncellendi Parmak İzinden Yüz Tanıma Projesi
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Salih Gedik 10 Ekim Cumartesi 2009 14:54 #1
Bende .Net haricinde olmayan cheat sheet yoktu. Okulda boş derste sıkıcı derste çıkarırdım. Sırf onun için 20'lik bir klasör almıştım. Sıkıldıkça bakıyordum gayet kullanışlı ve yararlı oluyor.
Mert Sorunsuz 13 Ekim Salı 2009 16:15 #2
Mehmet umarım herşey istediğin gibi devam ediyordur. Bi proje üzerinde çalışıyorum iç içe rapetear kullandım içteki repaterın footer'unda bulunan labele değer atmam gerekiyor ama bir türlü içteki repaetarın label'ına erişemedim acaba senin bir fikrin varmı bu konuda.İyi çalışmalar. İletişim kısmından yolladım ama başarısız olunca burdan yollamak zorunda kaldım.
Mehmet Duran 13 Ekim Salı 2009 20:51 #3
Merhaba. Eğer itemtemplate kullanıyorsan direk olarak değişken değerini yazdırabilirsin. Mail ile sorunu daha açık gönderirsen yardımcı olmaya çalışırım.
mert sarı 14 Ekim Çarşamba 2009 10:08 #4
Mehmet iyi çalışmalar.Repeater içinde checkbox kullanıyorum veritabanından gelen veri "0" ise checkbox'sın checked olmasını vede değiştirilememesini istiyorum.Bununla ilgili bilgi veririsen sevinirim.
Mehmet Duran 15 Ekim Perşembe 2009 14:39 #5
Konuyla ilgili olmayan sorularınızı mail veya iletişim bölümünden atarsanız sevinirim.

Sorduğun konuyla ilgili olarak bir metot yazıp, metoda 0 ya da başka bir parametreyi gönderip, o parametre değerine göre metodun değer döndermesini sağlayabilirsin.
Barbaros 20 Aralık Pazar 2009 16:04 #6
Paylaşım için teşekkürler Mehmet. Best practices için güzel bir post okudum geçenlerde, umarım senin için de faydalı olur. http://weblogs.asp.net/rashid/archive/2009/04/01/asp-net-mvc-best-practices-part-1.aspx
Mehmet Duran 21 Aralık Pazartesi 2009 22:46 #7
Güzel bir paylaşım. Oldukça detaylı. Bilgilerin bir kısmı benim bloğumda da mevcut. İlgilenenler için faydalı olur umarım.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009