mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Asp.net MVC Cheat Sheets
Asp.net MVC Cheat SheetsMVC'yi tanımak ve öğrenmek için büyük kolaylık sağlayan dokümanlardan olan cheat sheetler ile MVC hakkında genel bir bilgiye sahip olabilir ve kullanımı hakkında ufak bilgilere sahip olabiliriz. Paylaşacağım cheat sheetler Asp.net MVC hakkında genel bilgi veren, yapısını anlatan faydalı dokümanlar. Ebook kadar olmasa da bilgi vericiler. Ani ihtiyaçlar karşısında başvurabileceğimiz, sahip olmamız gereken kaynaklardır.
Ayrıca bu dokümanları paylaşarak son dönemde Asp.net MVC hakkında yapamadığım paylaşımlara tekrar başlamak istiyorum. En kısa sürede de MVC ile ilgili yeni yazılarıma devam etmeye çalışacağım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 10 Ekim Cumartesi 2009 7 14829 5,0
Introduction to Algorithms (E-Book)
Introduction to Algorithms  (E-Book)Bu yazımda almış olduğum derslerden olan Algoritmalar dersinin kitabını pdf formatında sizlerle paylaşacağım. Kaynak ingilizce olsa da içinde matematiksel ifadelerin ve algoritma kodlarının ağırlıkta olması sebebiyle anlaşılır bir kaynak. Okulda görmüş olduğumuz dersin içeriği tamamen bu kaynağa dayalı. Algoritma konusunda kendini geliştirmek isteyen ve bazı konularda yardıma ihtiyaç duyanlar bu kaynak ile sorunlarını çözebilirler. Uzun zamandır e-book paylaşmıyordum. Bu kaynağı paylaşarak bu sürece son vermiş oluyorum. Umarım ilgilenenlere ve dersi alanlara faydası olur.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 23 Şubat Pazartesi 2009 3 19843 4,0
Visual Studio 2005 - 2008 Klavye Tuş Bilgileri
Bu yazımda Visual Studio 2005 ve Visual Studio 2008'de klavye tuşlarının ne anlama geldiğini gösteren pdf formatında dosyaları sizlerle paylaşacağım. Daha önce bulduğum ve oldukça faydası olan olan bu kaynakları sizlerle de paylaşıyorum. Visual Studio'yu daha etkin biçimde kullanmak için bu belgelerdeki bilgilerin hepsini olmasa da sık kullanıdığımız bazı özellikleri  ve klavye tuşlarını bilmeliyiz. Böylece yapacağımız işleri daha kısa sürede daha hızlı biçimde yapmış olacağız ve performans kazancı elde edeceğiz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 07 Şubat Cumartesi 2009 0 14223 4,9
PDF Oluşturucu (CutePDF Writer)
Bu günlerde staj raporunu yazıyorum ve word ile yazacağım bu raporu pdf formatına çevirmemn gerekiyor. Bunun için araştırma yaptım ve birçok program buldum. Ancak çoğunu paralı oldukları için kullanamadım. Sonunda CutePDF Writer isimli bu programı buldum. Ücretsiz bir program ancak kullandığınız zaman bir kaç reklam açıyor ama olsun. Sorunsuzca dosyaları pdf formatına dönüştürüyor.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 07 Eylül Pazar 2008 1 13564 3,0
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009