mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Asp.net MVC Cheat Sheets
Asp.net MVC Cheat SheetsMVC'yi tanımak ve öğrenmek için büyük kolaylık sağlayan dokümanlardan olan cheat sheetler ile MVC hakkında genel bir bilgiye sahip olabilir ve kullanımı hakkında ufak bilgilere sahip olabiliriz. Paylaşacağım cheat sheetler Asp.net MVC hakkında genel bilgi veren, yapısını anlatan faydalı dokümanlar. Ebook kadar olmasa da bilgi vericiler. Ani ihtiyaçlar karşısında başvurabileceğimiz, sahip olmamız gereken kaynaklardır.
Ayrıca bu dokümanları paylaşarak son dönemde Asp.net MVC hakkında yapamadığım paylaşımlara tekrar başlamak istiyorum. En kısa sürede de MVC ile ilgili yeni yazılarıma devam etmeye çalışacağım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 10 Ekim Cumartesi 2009 7 14817 5,0
Jquery 1.3 Versiyonu için CHM Dokümanı
Jquery 1.3 Versiyonu için  CHM DokümanıBu yazımda Jquery'nin yeni versiyonu için hazırlanmış CHM (Microsoft Compiled Html Help) dosyasını sizlerle paylaşacağım. Daha önce Jquery'nin 1.2 versiyonu için hazırlanmış dosyayı da paylaşmıştım (burada). Yeni yılda yeni bir versiyon ile karşımıza çıkan Jquery'nin tüm özelliklerini örneklerle içeren ve Jquery ile ilgilenen herkesin sahip olması gereken bir dosya. Bu dosyanın eski versiyonu ihtiyaç duyduğumda başvurduğum ilk kaynaktır ve Jquery ile ilgili tüm bilgilerimi neredeyse bu kaynaktan edindim. Yeni versiyon için hazırlanmış dosyayı da elimin altında bulunduracağım. Jquery ile ilgilenen herkesin sahip olması gereken bir kaynak olarak düşünüyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 09 Şubat Pazartesi 2009 4 14445 4,0
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009