mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Jquery 1.3 Versiyonu için CHM Dokümanı
Jquery 1.3 Versiyonu için  CHM DokümanıBu yazımda Jquery'nin yeni versiyonu için hazırlanmış CHM (Microsoft Compiled Html Help) dosyasını sizlerle paylaşacağım. Daha önce Jquery'nin 1.2 versiyonu için hazırlanmış dosyayı da paylaşmıştım (burada). Yeni yılda yeni bir versiyon ile karşımıza çıkan Jquery'nin tüm özelliklerini örneklerle içeren ve Jquery ile ilgilenen herkesin sahip olması gereken bir dosya. Bu dosyanın eski versiyonu ihtiyaç duyduğumda başvurduğum ilk kaynaktır ve Jquery ile ilgili tüm bilgilerimi neredeyse bu kaynaktan edindim. Yeni versiyon için hazırlanmış dosyayı da elimin altında bulunduracağım. Jquery ile ilgilenen herkesin sahip olması gereken bir kaynak olarak düşünüyorum.

Kaynak dosyayı buradan indirebilirsiniz. Buradan da hem yeni versiyonu ile ilgili hem de eski versiyonları ile ilgili bilgiler elde edebilirsiniz.

Bu arada yeni versiyon için hazırlanmış olan kaynak bir önceki versiyonun kaynağından çok daha görsel ve çok daha anlaşılır olmuş. Söylediğim gibi Jquery ile ilgilenen herkesin sahip olması gerekir.

İyi Çalışmalar!
Mehmet Duran 09 Şubat Pazartesi 2009 4 14451 4,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Sitelerhakkında.com - Site Tanıtımı Asp ile Basit Login Kontrolü Sudoku Uygulamam (MDSudoku v1.0) Son Yaptıklarım Bölümü Asp.net MVC Areas (Birden Fazla Proje Kullanarak)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Özgür S. 03 Temmuz Cuma 2009 16:24 #1
Dosya Uçmuş... chm dosyası açılıyor ama sayfalar görüntülenmiyor..
Mehmet Duran 03 Temmuz Cuma 2009 16:29 #2
Merhaba. Dediğiniz sorun değil. Bu dosyayı hazırlayanlar böyle hazırlamış. İlk açtığınızda internet bağlantısı varsa bilgiler netten alınıyor ve alınana kadar geçen sürede hata sayfası ile karşılaşıyorsunuz. Veriler alındıktan sonra internet olsa da olmasa da açıp bilgileri takip edebilirsin.
Volkan 21 Eylül Salı 2010 20:24 #3
chm uzantılı dosyalarda sayfa görüntülenemiyor hatası verdiğinde dosyaya sağ tıklayıp özelliklere tıkladığınızda engellemeyi kaldır diye bir seçenek görürseniz ona tıklayın. artık sayfalar görüntülenebilecek.
Musa Cavus 31 Ekim Pazar 2010 17:14 #4
Her kesimdeki insanın bu kitaptan faydalanması için yine Türkiye'de bir ilke imza atarak Türkiye'deki ilk jQuery kitabını bedava dağıtmak istiyorum. Bunun için kendi emeğimle İnternet ortamında kitabımı yaygınlaştırmaya karar verdim. Sizlerden isteğim eğer kitabımı okuduysanız ve beğendiyseniz bir dostunuza iletmeniz olacaktır http://www.musa-cavus.com/wp-content/uploads/2010/11/jQueryMusaCAVUS.pdf
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009