mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bloğumun Google Pagerank Değeri 3 Oldu
Bloğumun Google Pagerank Değeri 3 OlduBloğumun pagerank değeri yapılan son güncelleme ile beraber 3 oldu. Daha önce 2 olan bloğumun pagerank değeri bir değer daha yükselerek 3 oldu. Benim için ve bloğum için oldukça güzel bir gelişme. Bu türlü değerlerin artması için herhangi bir çalışmam olmasa da bloğumun hem pagerank değerleri hem de alexa değerleri gün geçtikçe artıyor. Bu da beni oldukça mutlu etmekte. Son günlerde pek fazla ilgilenemesem de değerlerin yükselmesi ilerisi için beni motive ediyor. Umarım bu gelişmeler faydalı olur ve ilerde yazılarıma devam ederim.

Bu gelişme beni oldukça memnun etti. Gün geçtikçe hem ziyaretçi sayısı hem de bu değerler artmakta. Böylece daha fazla insana ulaşmakta ve bilgilerimi, fikirlerimi onlarla paylaşmaktayım. Umarım bundan sonra paylşımlara devam eder ve daha fazla kişiye ulaşıp yardımcı olurum.
Mehmet Duran 28 Mayıs Perşembe 2009 0 11672 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Yükselme Zamanı! Asp.net ile Arşiv Bölümü Hazırlama - Örnek Uygulama MySql Workbench ajax.mehmetduran.com Yayında! mehmetduran.com 1 Yaşında
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009