mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Türk Atasözleri - Tanıtım

Türk Atasözleri

"Türk Atasözleri" olarak hayata geçirdiğim sistemde Atalarımızın bizlere miras olarak bıraktığı ve hayatta her daim aklımızda bulunması gereken güzel sözlerini sizlerle paylaşacağım.

Teknik konular dışında geçmiş ve tarih ile ilgili kitaplar okumaya çalışırım. Dikkatimi en çok çeken Atasözlerimiz ve Atalarımız.

Dünyada kökü çok eskilere dayanan ender medeniyetlerden biriyiz. Böyle bir ünvana sahip olmamız tabiki geçmişte yaşamış olan ve medeniyetimizi yönlendiren Atalarımız sayesindedir. Onların yolunu izlemek, Onların bıraktığı mirası devam ettirebilmek için onların öğütlerini iyi dinlemeliyiz. Bunun için bizlere bıraktıkları en büyük miras ise öğütleyici, düşündürücü, tavsiyeci kısaca herşey hakkında insanı bilgilendiren ve düşündüren sözleridir. Bu bakımdan Türk Atasözlerimizi toplayıp sizlere sunuyorum. Zamanla çeşitli kategoriler altında bir araya topladığım tüm Türk Atasözlerini hazırlamış olduğum sistem ile sizlere sunacağım.

Ayrıca sadece "Türk Atasözleri" değil ilerleyen dönemde geçmişte ne kadar büyük bir medeniyet olduğumuzu gösteren, medeniyetimizi yönlendiren, yöneten Türk Büyükleri hakkında da bilgiler içeren sistemi hazırlayıp sizlere sunacağım.

Atalarımızın bizlere bıraktığı emanetlere sahip çıkmak istiyorsak ve medeniyetimizi devam ettirmek istiyorsak onların sözlerini araç olarak kullanmalı, aklımızdan çıkarmamalıyız.

Atalar sözü evlada mirastır. Dilenci ekmek parçalarını, alim söz parçalarını toplar. Ulu öğüdü tutmayan uluyakalır. Atalar sözü kitabidir, yabana atılmaz.

Güncelleme : 18 Eylül Cuma 2009 Okunma : 31631 Bookmark and Share
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009