mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Yoğunluk, Yaşanan Problemler
Son günlerde oldukça yoğun olmam nedeniyle bloğuma eskisi gibi zaman ayıramıyorum. Bugün de sitemi açtığımda hata meydana geldiğini ve bunun sadece benim için değil gün içinde birçok kez oluştuğunu gördüm. Öncelikle değerlendirmem bloğuma yapılan saldırılar sonucu açık bulunduğu ve bu açığın değerlendirildiği yönünde oldu. Ancak daha sonra gördümki hatanın sebebi daha önce yapmış olduğum bir uygulamadan kaynaklanmaktaymış. Text belgesinde yaptığım işlemler sonucu belge 80 mb olmuş ve artık yeni işlemlere cevap veremez hale gelmiş. Bu nedenle de bugün siteme girenler hata sayfası ile karşılaştı. Hemen uygulamayı sorunsuzca hazırlayana dek iptal ettim. Bunun için tüm ziyaretçilerden özür diliyorum.

Daha önce sıklıkla ilgilendiğim bloğumda böyle bir hatanın olması beni oldukça üzdü diyebilirim. Tabiki bunun nedeni olarak çok yoğun olmamı da gösterebilirim. Ancak bu yoğunlukta bloğumu da göz ardı etmeyeye çalışıyorum. Her ne kadar eskisi gibi paylaşım yapamasam da bloğumda yeni paylaşımları daha etkili yapmak ve daha çok ziyaretçiye daha iyi hizmet verebilmek için bloğumu yeniden gözden geçiriyorum. Kullanıcıların gördüğü kısmı tamamladım ve kendi kullandığım yönetim bölümünü de Ajax teknolojisi ile çok kullanışlı bir biçimde hazırlıyorum. En kısa sürede yeni kodlama alt yapısını kullanmaya başlayacağım.

Ayrıca son zamanlarda hostumda kaynaklanan problemlerden dolayı sitemde erişim problemleri oldu ve uzun bir süre mail hesabımı kontrol edemedim. Eğer cevap alamayanlar olmuş ise kusura bakmasınlar.

En kısa sürede yeni kodlama alt yapısı ile bloğumda yeni paylaşımlar yapmayı umuyorum. Yaşanan problemlerden dolayı ziyaretçilerimden özür dilerim ve bundan sonra daha az problem olmasını sağlamaya çalışacağım. Umarım herşey hepimiz için iyi olur.

İyi Çalışmalar.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery'de Tanımlayıcı Değiştirme Wamp Server (Apache, Php, MySql on Windows) Artık Sitemde Ajax Kullanabiliyorum mehmetduran.com 2 Yaşında Jquery ile Saydamlık(Opacity) Kullanarak Menü Hazırlama
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
İhsan Bulut 04 Mart Çarşamba 2009 00:41 #1
Hadi bakalım güveniyoruz sana.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009