mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Sınavların Ardından
Sınavların ArdındanBugün itibariyle yoğun bir sınav dönemiyle beraber bir öğretim dönemini daha geride bırakmış bulunuyorum. İyisiyle kötüsüyle bir dönemi daha arkamızda bırakarak yaşamaya, yaşlanmaya devam ediyoruz. Önümüzde uzun olmasa da kendimizi dinlendirmeye yetecek kadar bir zaman dilimi var. Şu anda düşündüğüm tek şey bu yoğun dönemin tüm etkilerini üzerimden atmak ve rahat düşünür bir hale gelmek. Daha sonra çalışmalarımı devam ettirerek, kendimi ve bloğumu iyi bir noktaya getirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim.

Daha önce de belirttiğim gibi çalışacağım konuların başında veritabanı (ms sql ve mysql) konusu var ve kendimi olabildiğince geliştirmeyi düşünüyorum. Bu konularda edindiğim faydalı bilgileri ve çalışmaları sitemde sizlerle paylaşmaya da devam edeceğim. Bunu dışında düşünmüş olduğum güzel birkaç projeye de başlamayı ve bitirmesem bile belli bir noktaya varmayı hedefliyorum. Ayrıca bunlar dışında kendi ihtiyaçlarımı karşılyacak düzeyde gelir sağlayacak olan iş fırsatlarını da değerlendirmeyi ve kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamayı ümit ediyorum.

Umarım herşey hepimiz için güzel olur. Herkese iyi çalışmalar dilerim.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar 19 Mayıs Gençlik Marşı Jquery ile Değişir Alan Yapma Yeni (Büyük İhtimalle Son) Bir Eğitim Yılı Daha ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) Google Adsense İlk Ödeme
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009