mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
TeamViewer Uzaktan Kontrol Programı
Bu yazımda yeni farkettiğim güzel bir uzaktan kontrol programını sizlerle paylaşacağım. Arkadaşım Sinan Özkan'ın benimle paylaştığı ve çok faydalı bulduğum programı sizlerle de paylaşmak istedim. Program ile bu programa sahip olan bir başka bilgisayara bağlanıp bağlandığımız bilgisayarı kontrol edebiliyoruz ve istediğimiz şekilde kullanabiliyoruz. Oldukça faydalı bir program olduğunu düşünüyorum. Umarım sizlere de faydası olur.

Programı buradan indirebilirsiniz. İndirdiğiniz klasör içinde bulunan dosyayı çalıştırıp programı kullanabilirsiniz. Programın açılıştaki ekran görüntüsü ise aşağıdaki gibi.

TeamViewer Uzaktan Kontrol Programı

Programı bu şekilde açtıktan sonra kullandığımız bilgisayarımıza bağlanmak isteyen biri olursa ilk bölümü kullanıyoruz ve bağlanacak olan bilgisayara ID ve şifre (password) bilgisini veriyoruz. Verdikten sonra karşı bilgisayar bilgisayarımıza bağlanıp kontrol edebilecektir. Diğer bir yöntemde başka bir bilgisayara bağlanmak istediğimizde ikinci bölümü kullanacağız ve bağlanacağımız bilgisayardan yine ID ve şifre (password) bilgisini öğrenmeliyiz. Bağlandıktan sonra karşıdaki bilgisayarı çıkan ekrandan kontrol edebileceğiz.

Programın çalışması için bağlanacak olan bilgisayarlarda bu programın olması gerekir. Ayrıca  ID ve şifre (password) bilgilerinin bağlanacak bilgisayar tarafından bilinmesi gerekiyor. Oldukça faydalı ve güzel bir program. Arkadaşım Sinan'ın karşılaştığı bir problemi bilgisayarında görmek ve çözüm bulmak için bu program ile bilgisayarına bağlandım ve kendi bilgisayarımdan onun bilgisayarını kontrol ettim. Bu gibi durumlarda oldukça faydalı bir program olduğunu düşünüyorum. Sizlerin de elinde olması gereken güzel bir program. Ayrıca program ile bağlantı kurulduktan sonra sohbet edebiliyoruz, dosya paylaşabiliyoruz.

Bağlandıktan sonraki ekran görüntüsünü de koyacaktım ama maalesef hazırlayamadım. Ancak sizler kullanarak görebilirsiniz.

Buradan programı indirebilirsiniz.

İyi Çalışmalar!

Not : Programı benimle paylaşan ve sizlere sunmamı sağlayan arkadaşım Sinan Özkan'a teşekkürlerimi sunuyorum.
Mehmet Duran 18 Şubat Çarşamba 2009 17 45255 3,4
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Vectorel Wallpapers (10 Adet) Asp.net ve Veritabanı Kullanarak Slayt Hazırlama - Örnek Uygulama SQL Server 2005 Programming (E-Book) Jquery ile Saydamlık(Opacity) Kullanarak Menü Hazırlama jQuery Eklenti (Plugin) ve jQuery Özel Metot Hazırlama
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
yakup buğra 18 Şubat Çarşamba 2009 21:07 #1
ASP.NET`i bu programla öğrendim. Site yapan bir arkadaşımın bilgisayarına bağlanıp onu izliyordum. Yeri geldiğinde ben de bişeyler ekliyordum ;) Çok güzel bir program.
Mehmet Duran 18 Şubat Çarşamba 2009 21:19 #2
Bencede güzel bir program. Bu türlü çalışmalarda oldukça faydalı olacağını düşünüyorum. :)
Mahmut KANTAR 18 Şubat Çarşamba 2009 23:00 #3
Yakın bir zamanda inş. Bu yazılıma çok büyük bir rakip yazlım geliyor. :) Hem Made in Turkey Hemde Open Source.
Mehmet Duran 18 Şubat Çarşamba 2009 23:45 #4
Umarım dediğin gerçekleşir ve başarılı olur. Açık kaynak olması da ilgilenenler için önemli bir örnek olur.
İhsan Bulut 18 Şubat Çarşamba 2009 23:53 #5
evet böyle bir open source uygulama gerçekten çok iyi olur. helede türk yapımı olması gurur kaynağı verir bize. .net kütüphaneleri çok geniş yanlış bilmiyorsam. artık kendi projelerimizi ufakta olsa yazıp paylaşıma sunmalıyız. Mehmet kardeşimiz 2. sınıfta olmasına rağmen gerçeten çok güzel paylaşımları var. ilerde değişik konularda çalışmalarınıda göreceğimizden eminim.
Mehmet Duran 18 Şubat Çarşamba 2009 23:59 #6
Söylediklerine katılıyorum. Türk yapımı her ne olursa olsun desteklenmeli. Benim için söylediklerine de ayrıca teşekkür ederim. Umarım hep beraber birşeyleri başarırız. Gerçekten böyle çalışmalar yapılamayacak değil. Ancak yapmak için de bilgi birikimi ve zaman gerekir.

Düzeltme : Şu anda 3. sınıftayım. :)
Mahmut KANTAR 19 Şubat Perşembe 2009 21:23 #7
Evet Mehmet Bende Seni Takdir Ederim. Güzel Şeyler Yapıyosun. Başarılarının Devamını Dilerim. Bizim Gibi Gençler Çıkıpta Birşeyler Üretmedikten Sonra Bu Ülkede Yazılım Çokta İlerilere Gitmez. İnş. Mehmet Senle Daha Sonra Open Source Projelerde Yaparız.İyi Bir Takım, İyi Bir Başarı. İyi Çalışmalar
Ali EROĞLU 20 Şubat Cuma 2009 13:53 #8
:) umarım olur ne diyelim teamviewer yıllardır kullandığım bir program yıllardır derken 3 sene felan oldu heralde :) güzel bir program ama tavsiyem SharePoint Services server veya teamvantedion server yada Sourcesafe olabilir grup bazlı çalışmalarda çok iyi bir yönetici hepsi :) Mahmet Kantar kendine güveniyorsan problem yok :)
sinan özkan 20 Şubat Cuma 2009 14:32 #9
bencede cok guzel program mehmetle okul için yaptıgımız projelerde yapacagimiz seyler birbirmize gosteriyoruz bazen sorularım oluyor beraber bakıp cozuyoruz uzaktan ekip calismasi gibi oluyor süper ins türk yapımı cıkar bizde gelistiririz değil mi mehmet:)
Ramazan İrkin 07 Mart Cumartesi 2009 22:41 #10
Arkadaşlar bilgisayarın id numarasını nasıl öğrenirim
Mehmet Duran 07 Mart Cumartesi 2009 23:24 #11
Merhaba. Bilgisayarın id`si derken tam olarak neyi sorduğunu anlayamadım. Bilgisayarın IP`si mi, Mac adresi mi yoksa bu program için geçerli olan ID numarası mı?
Ramazan İrkin 15 Mart Pazar 2009 13:37 #12
Program İÇİn gereken İD numarası kast etmek istedim
Mehmet Duran 15 Mart Pazar 2009 13:55 #13
Program ile bağlanacağın bilgisayar ID`si karşı bilgisayarda program açıldığında belli olan numaradır ve o bilgisayarı her kim kullanıyor ise sorarak elde edebilirsin.
Osman Dikbaş 31 Mart Salı 2009 03:51 #14
arkadaşlar bu program ücretsiz dimi? yani herhangi bir kısıtlama ve şu kadar gün sonra kullanamama gibi bi durum söz konusu mu? simdiden tşkler..
Mehmet Duran 31 Mart Salı 2009 21:37 #15
Maalesef belli bir süreden sonra kullanılmıyor. Lisans gerekiyor. Ancak kayıt defteri ile oynayarak sürekli kullanabiliriz.
İlkay Bozkurt 01 Nisan Cuma 2011 13:47 #16
Teamviewer ile karşı bilgisayara format atabilmek mümkün müdür ? Bilginiz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Mehmet Duran 08 Nisan Cuma 2011 22:56 #17
@İlkay, teamviewer ile karşı bilgisayarda eğer format atacak kaynak cd mevcut ise formatı başlatırsın ama daha sonra bağlantı kopacağı için işlem yapamazsın. :D
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009