mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Imagine Cup 2009 Final Yarışması
Imagine Cup 2009 Final YarışmasıImagine Cup 2009 Türkiye Finali dün İstanbul'da gerçekleştirildi ve ben de hem okulumuzu hem de bölümümüzü temsil eden arkadaşlarımızı desteklemek amacıyla bu organizasyona katıldım. Sonucu bizleri şaşırtsa da oldukça güzel bir etkinlik oldu ve yarışmayı kazanan ekip belirlendi. Maalesef önemli bir başarı beklediğimiz ekibimiz başarı elde edemedi. Yarışmayı kazanarak ülkemizi Mısır'da temsil edecek olan Yeditepe Üniversitesi ekibini tebrik eder, Mısır'da başarılar dilerim. Seneye arkadaşlarım ile beraber katılmayı düşünüyoruz. Umarım seneye bizler de bu noktaya kadar geliriz.

Her ne kadar ekibimiz başarılı olmasa da yarışmanın bu noktasına kadar gelmeleri de oldukça önemli bir başarıdır. Bu organizasyonda onlara destek olmak amacıyla hayatımda ilk kez gittiğim İstanbul'u da görmüş oldum. Ayrıca seneye katılmayı düşündüğümüz yarışma için de tecrübe oldu diyebilirim.

İstanbul'u çok beğendim ve kısa sürede önemli bazı yerleri gezme tanıma imkanı buldum. Umarım seneye yarışmada bizler de başarılı oluruz ve ülkemizin gelişmesinde, adını duyurmasında ufak da olsa bir payımız olur.
Mehmet Duran 18 Nisan Cumartesi 2009 1 10167 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Visual Studio'da Daha İyi Kodlama için Temalar Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu Host Değişimi Visual Studio'da Jquery Intellisense Kullanımı Asp ile FCK Editör Kullanımı
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
ImmorTaLGoD 06 Eylül Pazar 2009 21:41 #1
Senin adına eğlenceli geçmiş olmalı.Bence TV'den takip ettim.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009