mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bilişim Günleri Ardından
Bilgisayar Mühendisliği Topluluğu olarak organize etmiş olduğumuz 'Bilişim Günleri 2009' etkinliğimizi bugün itibariyle başarılı bir biçimde sonlandırdık. Başarılı olduğumuzu etkinliğimize katılan katılımcıların ve konuşmacıların görüşleri gösteriyor. Topluluğumuz dönem başında yeni kurulan bir topluluk. Aramızda daha önce böyle bir organizasyon düzenleyen tecrübeli birisi yok. Ancak düzenlemiş olduğumuz bu etkinlik birkaç eksiklik ve hata dışında oldukça başarılı bir süreç olarak geçti. Organizasyon ve program çok iyi olmasına rağmen beklediğimiz katılım sayısına ulaşamadık. Birçok firma ve kuruluştan gelen çok önemli konuşmacılar etkinliğimize katılanları ve bizleri aydınlattılar. Hem bilgi verici hem de ileriye dönük oldukça önemli seminerler oldu. Topluluk olarak gerçekleştirdiğimiz bu organizasyonu başarılı bir biçimde planladık ve gerçekleştirdik.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Bu Kadar da Olmaz ....
Bu yazımı emeğime saygı göstermeyen, yaptığım bazı uygulamaları alıp onlarca sitede kullanan emek hırsızı (hırsızları) için yazıyorum. Ben bloğumda yaptığım uygulamaları ilgilenen arkadaşlara örnek olması için ve eğitici olması için hazırlıyorum. Ancak geldiğimiz noktada görüyorumki bu hedefimden sapmalar olmuş. Ben hiç bir arkadaşımın örnekleri alıp ticari amaç olmadan kullanmasına birşey diyemem. Umarım yaptıklarımı ticari amaçla kullanan (kullananlar) ne kadar ağır saygısızlık ve emek hırsızlığı yapıldığının farkındadır. Gördüğüm kadarıyla kopyala / yapıştır yapmayı dahi bilmeyen bu insanların bu türlü iş yapmalarına şaşırıyor ve onları yüce Allah'ın adaletine bırakıyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » Sitelerhakkında.com - Site Tanıtımı
Sitelerhakkında.com - Site TanıtımıBu yazımda geçtiğimiz günlerde yayına başlayan ve siteler hakkında güzel bilgiler sunan sitelerhakkında.com internet sitesini tanıtmaya çalışacağım.  Rastgele karşılaştığım bu sitede kendi sitemin bilgilerini gördüm ve takip etmeye başladım. Ardından da gelen istek üzerine bu yazımı yazmaya ve bu güzel siteyi tanıtmaya karar verdim. Kendisini 'Web Sitesi Ansiklopedisi' olarak tanımlayan bu site ile siteler hakkında tanıtım sayfaları oluşturulup, sitelerin bilgilerini, içeriklerini öğrenebiliyoruz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009