mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Türkiye'de Hosting Artık daha.net!
Türkiye'de Hosting Artık daha.net!

Bu yazımda Türkiye'de hosting hizmeti veren başarılı bir Türk firmasını sizlere tanıtacağım. Sunduğu imkanlar, teknik destek ve ekibi ile maliyet bakımından oldukça tercih edilir bir hosting firması.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 22 Aralık Salı 2009 14 14872 3,0
alperocalan.com | Hasan Alper Öcalan - Site Tanıtımı
alperocalan.com - Hasan Alper Öcalan - Site TanıtımıBu yazımda sınıf arkadaşım, meslektaşım olan Alper'in sitesini sizlere tanıtacağım. alperocalan.com adı altında yayınladığı sitesiyle birçok kişiye birçok konuda ulaşacağını düşünüyorum. Sitesini açtığından beri paylaştığı bilgiler de bunun bir göstergesi olsa gerek. Ayrıca birçok konuda bilgi sahibi olduğu için yazılarının da sürekli olacağını düşünüyorum. Bu şekilde birçok insana ulaşacak ve faydalı olacaktır. Ayrıca kendisi ile son dönemde oldukça sık zaman geçirdik. Microsoft Yaz Okulu'nda bölümümüzden katılan 3 kişiden birisi. Microsoft Yaz Okulu'na katılsa da Linux üzerine ağırlık veren farklı bir arkadaşımız. Arkadaşıma başarılar diler ve kaynak arayan, bilgi edinmek isteyenlere de sitesini takip etmeyi tavsiye ederim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 13 Eylül Pazar 2009 5 13563 5,0
lesswordmorework.com | Oğuz Yılmaz - Site Tanıtımı
lesswordmorework.com - Oğuz Yılmaz - Site TanıtımıBu yazımda geçtiğimiz günlerde yayın hayatına başlayan sınıf arkadaşım, hemşehrim (O'da Kırşehirli) Oğuz Yılmaz'ın sitesini daha doğrusu bloğunu sizlere tanıtacağım. Domain olarak lesswordmorework.com gibi oldukça anlamlı bir tercihte bulunmuş. Ayrıca kullandığı sistemi de kendisi hazırlayarak birçok kişiden farklı olduğunu en baştan göstermiş oldu. Kendisi bölümümüzde bizim jenerasyonda en başarılı bilgisayar mühendisi adayı. Bloğunda faydalı bilgiler paylaşacağını ve birçok kişiye faydalı olacağını düşünüyüorum. Bundan sonra onu her zaman takip edeceğim. Sizlere de O'nun bilgi ve tecrübelerinden faydalanmayı tavsiye ediyorum. Blog hayatında hemşehrime başarılar dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 26 Temmuz Pazar 2009 12 13243 3,7
Bloğum MVC Versiyon ile Karşınızda
Bugün itibariyle bloğumu MVC ile hazırlamış olduğum sisteme geçirdim ve bu yeni sistem ile karşınızdayım. Son dönemde MVC'ye olan merakımı artırmış ve bilgimi pekiştirmek için bloğumu MVC ile hazırlamaya başlamıştım. Kısa sürede hem kullanıcı tarafını hem de yönetim tarafını MVC ile yeniden hazırlayarak yayına koydum. Bundan böyle uzun süre bu sistemi kullanacağım. Çünkü bu sistem şimdiye dek geliştirdiğim en iyi sistem oldu. Özellikle yönetim bölümü Ajax teknolojisiyle beraber çok kullanışlı oldu. Neredeyse tüm işlemleri Ajax ile yapıyorum. Bunda MVC'nin sağladığı kolaylıkların da payı oldukça büyük. Ayrıca MVC'nin URL yapısında sağladığı kolaylık nedeniyle SEO değerinin de gelişeceğini düşünüyorum. Böylece daha fazla kişiye daha hızlı biçimde paylaşımlarımı sunacağım. Umarım bu değişim herkes için hayırlı olur.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » Dövme Portalı : Tattoocu.com - Site Tanıtımı
Tattoocu.comBu yazımda sizlere dövme portalı olan tattoocu.com sitesini tanıtacağım. Dünyada dövme artık çok bilinen, aranan ve birçok insana göre gizemli birşey. İnsanlar özellikle internette dövme yaptıracakları yerler ve dövmeler hakkında bilgiler arıyorlar. tattoocu.com sitesinde de dövme sanatını icra edenler çalışmalarını sergiliyorlar. Ayrıca insanlar burada kendilerine dövme ve dövmeci bulabiliyorlar. Dövme yaptırmak isteyenlerin veya dövme ile ilgilenenlerin kesinlikle bakması gereken bir dövme portalı.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 20 Haziran Cumartesi 2009 1 14701 3,6
Pageboss ile Sitenizin Değerlerini Öğrenin - Site Tanıtımı
Pageboss ile Sitenizin Değerlerini Öğrenin - Site TanıtımıBu yazımda sitelerimizin değerlerini öğrenebileceğimiz bir site olan "pageboss.com" sitesini sizlere tanıtacağım. Özellikle blog sahiplerinin blog değerlerini öğrenmek için kullanabilecekleri bir site. Kendi bloğumun değerlerini sıklıkla buradan kontrol ediyorum. Merak ettiğim tüm değerleri buradan rahatlıkla kısa sürede öğrenebiliyorum. Ayrıca bilgileri Ajax teknolojisi kullanarak servis etmesi ve tasarımda javascripte ağırlık verilmesi ayrıca ilgimi çeken bir nokta. Sitelerinizin önemli değerlerini pageboss.com'un sağladığı bilgi servisi ile rahatlıkla öğrenebilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 15 Haziran Pazartesi 2009 1 11469 4,2
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009