mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Türkiye'de Hosting Artık daha.net!
Türkiye'de Hosting Artık daha.net!

Bu yazımda Türkiye'de hosting hizmeti veren başarılı bir Türk firmasını sizlere tanıtacağım. Sunduğu imkanlar, teknik destek ve ekibi ile maliyet bakımından oldukça tercih edilir bir hosting firması.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 22 Aralık Salı 2009 14 14876 3,0
Google Adsense İlk Ödeme
Google Adsense İlk ÖdemeBugün iki yıldır aktif olan Adsense hesabımdaki kazançları Google banka hesabıma göndermiş bulunuyor. Bilindiği gibi reklam hizmeti veren ve bu hizmet sayesinde para kazanmayı sağlayan bu servis ile kez ödeme almış oluyorum. Ödeme Adsense üyeliğinin üzerinden 2 yıl geçince oldu. İlk 1 - 1,5 yıl Adsense üyeliğim olmasına rağmen aktif olarak kullanmıyordum. Ancak bloğumun ziyaretçi sayısının artması ve dolayısıyla da giderlerinin artması Adsense ve reklam olayına yönelmemi sağladı. Bundan dolayı da ödeme aldığım ücretin çoğu bu yıl içinde kazanıldı. Aslında bloglarda veya sitelerde reklam olmasına karşı biriydim ancak gelinen noktada bunun gerekli olduğunu düşünüyorum. Para kazanma amaçlı olmasa da kendi giderlerini karşılamaya başlaması güzel bir duygu. Umarım herkes için hayırlı olur. Desteği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 01 Eylül Salı 2009 14 13830 5,0
Dövme Portalı : Tattoocu.com - Site Tanıtımı
Tattoocu.comBu yazımda sizlere dövme portalı olan tattoocu.com sitesini tanıtacağım. Dünyada dövme artık çok bilinen, aranan ve birçok insana göre gizemli birşey. İnsanlar özellikle internette dövme yaptıracakları yerler ve dövmeler hakkında bilgiler arıyorlar. tattoocu.com sitesinde de dövme sanatını icra edenler çalışmalarını sergiliyorlar. Ayrıca insanlar burada kendilerine dövme ve dövmeci bulabiliyorlar. Dövme yaptırmak isteyenlerin veya dövme ile ilgilenenlerin kesinlikle bakması gereken bir dövme portalı.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 20 Haziran Cumartesi 2009 1 14704 3,6
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009