mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Sitelerhakkında.com - Site Tanıtımı
Sitelerhakkında.com - Site TanıtımıBu yazımda geçtiğimiz günlerde yayına başlayan ve siteler hakkında güzel bilgiler sunan sitelerhakkında.com internet sitesini tanıtmaya çalışacağım.  Rastgele karşılaştığım bu sitede kendi sitemin bilgilerini gördüm ve takip etmeye başladım. Ardından da gelen istek üzerine bu yazımı yazmaya ve bu güzel siteyi tanıtmaya karar verdim. Kendisini 'Web Sitesi Ansiklopedisi' olarak tanımlayan bu site ile siteler hakkında tanıtım sayfaları oluşturulup, sitelerin bilgilerini, içeriklerini öğrenebiliyoruz.

Benim sitemin ansiklopedi içinde yer alan bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Bu faydalı siteyi sizlerle paylaşarak sitelerhakkında.com'a az da olsa destek olmak istedim. Daha önce  site tanıtımları yapmamıştım. Ancak böyle başarılı bulduğum siteleri tanıtmaya ve destek olmaya devam edeceğim.
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Asp.net ile MySql Veritabanının Yedeğini (Dump) Alma Takvim Uygulaması Kullanımda Jquery ile Haber Manşet Alan Yapımı (Manşet Uygulamam) Jquery ile Asp.net Sayfasına Ajax İsteğinde Bulunma 'Uzaktan Sınav Projesi'
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Hasan Gürsoy 02 Şubat Pazartesi 2009 09:30 #1
Sanırsam kaydı olmayan sitelerin bilgilerini Alexa.com`dan alıyor. Kendi bloglarıma baktım da hep Alexa`daki küçük resimler çıktı.
Mehmet Duran 02 Şubat Pazartesi 2009 10:47 #2
Doğrudur. Benim sitem kayıtlı ve bilgileri de alexe, dmoz, google `da değerler ile elde ediyor. Sanırım resmi de kendisi oluşturmuş.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009