mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Sitemin Kodlarını Yeniledim ve Yayınladım
Sitemin Kodlarını Yeniledim ve YayınladımBugün itibariyle bloğumun kodlama alt yapısını değiştirerek daha doğrusu optimize ederek yayınladım. Okulda almış olduğum yazılım mühendisliği dersinde bloğumu proje olarak sunacağım ve bunun için bir süre önce yenileme işlemine başlamıştım. Siz kullanıcıların gördüğü kısmı tamamen yeniledim ve kodları optimize ettim. Benim kullandığım bölüm olan yönetim panelini ise tam olmasa da çoğunlukla yeniledim. Özellikle yönetim bölümünde Ajax teknolojisini kullanacağım. Kodlama yanında veritabanı sorgulamalarını da optimize etmeye çalıştım. Ayrıca birkaç ekleme ve tasarımda ufak tefek değişimler oldu. Umarım bundan sonra yeni kod alt yapısı ile ziyaretçilere daha hızlı daha kullanışlı bir blog sunarım.

Değişim sürecinde birçok konuda edindiğim yeni ve faydalı bilgiler oldu. Özellikle veritabanı sorgulamalarında yeni farkkettiğim özellikler ile sitemdeki sorgulamaları tekrar gözden geçirdim ve optimize ettim. Önümüzdeki süreçte bu bilgileri bloğumda sizlerle paylaşacağım.

Umarım yapmış olduğum değişimler hem benim için hem de ziyaretçiler için faydalı olur. Ancak yapmış olduğum bu değişimler son olmayacak. Bloğumu en iyi hale getirene kadar değişimler olacaktır.

İyi Çalışmalar.
Mehmet Duran 14 Mart Cumartesi 2009 0 11601 4,6
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar 'Mehmet' İsminin Anlamı Nedir? Blog Tutmaya Başlayalı 1 Yıl Oldu Dövme Portalı : Tattoocu.com - Site Tanıtımı Türkiye'de Hosting Artık daha.net! Sitenizi Her Konuda Test Edin
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009