mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Son Yaptıklarım Bölümü
Bugün itibariyle bloğumda yeni bir bölüm olan "Son Yaptıklarım" bölümünü Jquery ve Ajax kullanarak hazırladım ve kullanıma sundum. Bu bölümde günlük gelişmeleri, günlük yaşadıklarımı sizlerle paylaşacağım. Hem yaptığım örnekleri sitemde kullanmak hem de bu konularda ilgilenenlere örnek olması açısından bu türlü uygulamaları hazırlayıp sitemde de kullanmaya çalışıyorum. Umarım hem benim için hem de ilgilenenler için faydalı olur. Ayrıca günlük olayları, yaşadıklarımı hem paylaşacağım hem de bir anı defteri gibi saklamış olacağım. Diğer faydalı bir yönü de bu olsa gerek.

Bu uyglama ile beraber Asp.net ile Jquery Ajax işlemlerini sitemde oldukça etkin bir biçimde kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca bu bölümü dinamik bir yapıda yapmayı da planlıyorum. En kısa sürede daha önce hazırlamış olduğum uygulamada olduğu gibi kayan bir alan oluşturmayı düşünüyorum. Umarım kısa sürede bunu da gerçekleştiririm. Hazırladığım bölümü sitemin sağ bölümünde görebilir ve paylaşımlarımı oradan da takip edebilirsiniz.

Son Yaptıklarım Bölümü

İyi Çalışmalar!
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Oylama (Rating) Bölümü Hazır Jquery 1.3 Versiyonu için CHM Dokümanı Site Haritası Bölümü Hazır Veritabanında 'Son Yorumlananlar' Sorgulaması Jquery ve Ajax ile Hazırladığım Takvim
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
yakup-buğra 25 Şubat Çarşamba 2009 17:12 #1
Yazılar çok hızlı değişiyor. Biraz daha yavaş olabilir ;)
hasan karaca 26 Şubat Perşembe 2009 03:54 #2
Evvala yukaridaki örnek için teşekkürler.rica etsem sitenda kullandığın bu etiket bulutu hakkında bilgi verebilirmisin yada küçük bir örnek koyabilirmisin
hasan karaca 28 Şubat Cumartesi 2009 10:26 #3
yukarıda belirttim hocam bi yardımcı olurmsusun
Mehmet Duran 28 Şubat Cumartesi 2009 10:41 #4
Etiket sisteminde mantık kategorileme mantığı ile aynı. Kendi sitemde bir tabloda etiketleri diğer bir tabloda da yazıların sahip olduğu etiket bilgisini tutuyorum. Daha sonra ise ilişki kurarak etiket bilgileriyle içerikleri görüntületiyorum. Mantık kategorileme ile aynı.
İhsan Bulut 03 Mart Salı 2009 11:51 #5
üstad gerçekten süper bi blog uygulaman var. senden dotnet dışında makalelerde bekliyoruz. iyi bir araştırmacısın.
Mehmet Duran 03 Mart Salı 2009 22:23 #6
Güzel yorumun için teşekkür ederim. Şu sıralar çok yoğunum. Okula ve projelere zamanım gidiyor. Onun için bloğuma pek zaman ayıramıyorum. Ama elimden geldiğince bloğumda faydalı bilgileri paylaşmaya devam edeceğim.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009