mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
mehmetduran.com 1 Yaşında
mehmetduran.com 1 YaşındaBugün itibariyle sitemle beraber 1 yılı devirmiş olduk. Bir yıl önce kendimi geliştirmek, öğrendiklerimi somut hale getirmek amacıyla sitemi açmıştım. İlk açtığımda amacım .Net ile birşeyler geliştirebilmek ve geliştirdiklerimi sitemde hayata geçirmekti. Bunun için blog tarzında birkaç site hazırladım. Sürekli geliştirmeye çalıştım. Daha sonra bu çalışmalarım bitince hazırlamış olduğum bloğumda faydalı bulduğum bilgileri, teknolojileri ele almaya başladım. Geldiğim şu noktada büyük bir gelişme sağladığımı söyleyebilirim. 1 yıl önce açmış olduğum sitem şu anda hiç düşünmediğim bir noktada. Bundan sonra da yeni teknolojileri sunmaya ve faydalı bilgiler paylaşmaya çalışacağım. Umarım hep beraber nice yılları devirir ve amaçlarımıza başarılı bir biçimde ulaşırız.

Geçtiğimiz 1 yıl içinde bilgi birikimi olarak kendimi oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum. Öyleki sitemi bildiklerimle bir site yapmak için açmıştım. Ama daha sonra bununla kalmayıp açmış olduğum sitemde paylaşımlara başladım ve önemli bir aşama kaydettim. Hem bloğumun değerleri hem de gelen ziyaretçiler bunun bir göstergesi.

Hedeflerim

Bundan sonra bloğumda yeni teknolojileri ele alıp yeni şeyler öğrenmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki dönemde en çok Asp.net MVC teknolojisi ile ilgileneceğim ve bloğumda da bu teknoloji ile ilgili yazılara ağırlık vereceğim. Bununla beraber yine Ajax teknolojisini kullanmaya ve anlatmaya devam edeceğim.
Daha sonra bu teknoloji dışında kendimi Silverlight ve Flash konularında da geliştirmek istiyorum. Fırsat bulduğumda bu teknolojileri de öğrenmeyi hedefliyorum.
Ayrıca bloğumda paylaşımlara devam ederek daha fazla kişiye ulaşmayı hedefliyorum.

Bugüne kadar geçen 1 yılda hedeflediğimin fazlasını yaptığımı söyleyebilirim. Umarım bundan sonra da hedeflediklerimi yapabilirim.

Bloğumun 1. yılını bu şekilde kutlayarak, yeni bir yıla yeni umutlarla adım atıyoruz. Beraberce başarılı nice yıllara diyerek bu yazımı sonlandırıyorum.

İyi Çalışmalar.
Mehmet Duran 09 Nisan Perşembe 2009 2 10756 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Microsoft Yaz Okulu Projemiz - Cengaver Asp.net, Jquery ve Ajax ile Yapmış Olduğum Galeri Hazır Engelleri Aşarak Geliyoruz... Asp.net ile Arşiv Bölümü Hazırlama - Örnek Uygulama Artık Sitemde Ajax Kullanabiliyorum
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Mavigenc.Com 09 Nisan Perşembe 2009 23:46 #1
Hayırlı yaşlar :) Sitenizin ve sizin başarınızın devamını dilerim...
Hasan Gürsoy 11 Nisan Cumartesi 2009 14:24 #2
Kutlu olsun diyeyim :) biraz geç kalsam da..
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009