mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Vesikalık Fotoğraflarınızı Eskiye Benzetin
yearbookyourself.com adlı internet sitesinde vesikalık fotoğraflarınızı veya yüzünüzü gösteren herhangi bir fotoğrafınızı 1950 ile 2000 yılları arasında belirlenmiş olan insan şekline dönüştürebiliyorsunuz. Kendi fotoğraflarımı dönüştürdüm ve oldukça hoşuma gitti. Kendimi çeşitli şekillerde görmek beni eğlendirdi. Bu zevkli olayı sizlerle de paylaşmak istedim.

Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

Dönüştürdüğüm ve hoşuma giden bazı fotoğraflar şöyle:

1968'de ki Halim 1956'de ki Halim 2000'de ki Halim

Sitenin kullanışı da oldukça basit. Siteye ilk girişinizde cinsiyetiniz seçip, fotoğrafınızı veya resminizi upload etmeniz gerekiyor. Daha sonra resminizi / fotoğrafınızı görüntüleyeceğiniz yılı seçiyorsunuz ve resminizi / fotoğrafınızı bu tipe göre ayarladıktan sonra resmi / fotoğrafı bilgisayarınıza kaydedebilir veya istediğiniz kişiye mail atabilirsiniz.
Buradan siteye ulaşabilirsiniz. İyi Eğlenceler!

Mehmet Duran 20 Eylül Cumartesi 2008 0 12332 0,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar jQuery Ajax ile Arama Merkezi (Uygulamam) Asp.net ile Veritabanında Tutulan Verilerin Özetini Çekme Javascript ile Menü Effect Visual Studio'da Jquery Intellisense Kullanımı Jquery ile Hazırladığım Slayt Uygulamam
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009