mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
10.000 Farklı Ziyaretçiye Ulaştım - Teşekkürler
10.000 Farklı Ziyaretçiye UlaştımBugün itibariyle istatistik servislerinden elde ettiğim veriler sonucu on bin ziyaretçi sınırını aşmış durumdayım. Bir aydan fazla bir süre önce beş bininci ziyaretçi için teşekkür yazısı yazmıştım. Bu süreden sonra on bininci farklı ziyaretçi sayısına da ulaşmış durumdayım. Şimdiye dek sitemi ziyaret eden, yorumlarını, eleştirilerini bırakan, takip eden eden herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim. Umarım paylaşımlara devam eder, zengin bir içerikle takip edenlere ve bilgiye ihtiyaç duyanlara bir nebze olsun yardımım olur. Zira şu ana kadar elde ettiğim içeriğin genişliği sayesinde bu ziyaretçi sayısına ulaşmış durumdayım. Bunların dışında sitemi ziyaret edenlerin yaptıkları yorumlar da beni oldukça memnun ve motive ediyor. Amacım fazla ziyaretçi çekmekten çok, paylaşım yaptığım konular hakkında  ilgilenenlere kaynak sağlamak, yardımcı olmak. Eğer bu hedefi tutturursam doğal olarak ziyaretçi sayısı da artacaktır.

Tekrardan sitemi takip ve ziyaret eden herkese teşekkürlerimi sunarım.

On bin sınırını aşmam bende büyük bir memnuniyet yarattı. Paylaşımlar için daha da motive olmamı sağlıyor. Umarım paylaşımlarım daha çok kişiye yönelik olur ve hep beraber bilgi paylaşımını sürdürürüz.
Mehmet Duran 07 Aralık Pazar 2008 3 11181 3,8
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery ile Tab Uygulaması Hazırlama jQuery ile 'Yukarı Çık' Uygulaması Herşey Tam Bir Yıl Önce Başladı Jquery ve Asp.net MVC ile Ajax İşlemleri Asp.net MVC'de ActionResult Türleri
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Özgür 07 Aralık Pazar 2008 01:54 #1
Sen böyle güzel e-booklar buldukça daha çook 10.000lwe görürsün :D. Hayırlı olsun ne diyim..
Mehmet Duran 07 Aralık Pazar 2008 13:13 #2
Ebooklar hakikaten kaliteli. Çoğu amazon.com'da gayet iyi fiyata satılıyor. Pdf hallerini bulup buradan paylaşıyorum. Her an ihtiyaç duyabileceğimiz kaynaklar.
Cem Tayfur Demirsal 26 Şubat Perşembe 2009 15:35 #3
Kardeşim böylesi güzel ve faydalı bir site olduğun sürece 10.000 değil 1 milyon ziyaretçiye bile ulaşman hayal değil. Başarılarının devamını diliyorum. Not: Yazılmayanları yazdığın için teşekkürler...
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009