mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Host Değişimi
Son zamanlarda çok fazla problem yaşanması nedeniyle bloğumun sunucusunu değiştirdim. Daha önce birçok kez problem yaşanmış ve düzeltileceğini düşünerek host firması ile devam etmiştim. Ancak problemlerin sürekli yaşanması ile host değişikliğine gittim. Hem maddi hem manevi olarak sonuçları olması nedeniyle istenmeyen bir durum. Ancak problem olması ve hosting firmasından yanıt alamamam sebebiyle ani olarak bu kararı aldım. Ayrıca bu kararı almamda daha önceki problemlerin yaşanması ve bloğumun her bakımdan değerlerinin azalması da etkili oldu. Yaşanan sıkıntılar hemen her bakımdan etkisini gösteriyordu. Tüm bu sebeplerden dolayı bloğumu yeni hosta taşıdım. Umarım bundan sonra sorun yaşanmaz ve sizlerle beraber bloğumu hayatta tutabilirim.

Host değişimi sırasında örneklerde ve linklerde sıkıntılar olmuş olabilir. Eğer gördüğünüz bir sıkıntı olursa bildirmenizden memnuniyet duyacağım.

Yaşadığım bu kötü tecrübeler sayesinde hosting işleminin çok önemli olduğunu ve yaptığımız işlerde başkalarına tamamen güvenmenin sakıncalı olabileceğini gördüm. Sonuçta para ile hizmet alıyoruz ancak bu hizmet sürekli olarak kesintiye uğrar ve bu sıkıntılar bize zarar verirse o hizmet hizmetlikten çıkar. Bunun için işini hakkıyla yapan bir host firmasına geçtiğimi düşünüyorum. Yaşanan sıkıntılar ardından hemen cevap veren ve ilgilenen bir host firması. Daha önce birkaç küçük site için host almıştım ve oldukça memnundum. Bloğumu da o firmanın hostuna taşıdım.

İlerde kendi paramı kazandığımda yapacağım ilk iş kendi sunucu alıp tamamen herşeyini kurmak, ayarlamak olacaktır. Hem bilgilerimi geliştirmeye hem de pratiğe dönüştürme fırsatım olacak. Umarım bunu gerçekleştirir ve bloğumu birgün kendi makinemden yayınlarım.

Tüm bu sıkıntıların ve değişimlerin hayırlara vesile olması dileğiyle yazımı bitiriyorum.
Mehmet Duran 18 Mayıs Pazartesi 2009 2 11331 4,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Visio için UML Sembolleri OSI Katmanları mehmetduran.com 4 Yaşında Tasarımda Değişiklik Asp.net MVC Captcha Uygulamam
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
yusuf 26 Ekim Pazartesi 2009 15:31 #1
Yeni host firmasının adı ve maliyeti ne acaba
Mehmet Duran 26 Ekim Pazartesi 2009 19:12 #2
Merhaba. Host değişimini yaptıktan beri epey süre geçti. Bu sürede maliyetlerde değişmiş. Benim aldığımda biraz daha uygun fiyatlar vardı. Şu sıralar fiyatlar biraz yükselmiş. Sunucu aldığım yerin adresi ise ikost.com
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009