mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Sınavların Ardından
Sınavların ArdındanBugün itibariyle yoğun bir sınav dönemiyle beraber bir öğretim dönemini daha geride bırakmış bulunuyorum. İyisiyle kötüsüyle bir dönemi daha arkamızda bırakarak yaşamaya, yaşlanmaya devam ediyoruz. Önümüzde uzun olmasa da kendimizi dinlendirmeye yetecek kadar bir zaman dilimi var. Şu anda düşündüğüm tek şey bu yoğun dönemin tüm etkilerini üzerimden atmak ve rahat düşünür bir hale gelmek. Daha sonra çalışmalarımı devam ettirerek, kendimi ve bloğumu iyi bir noktaya getirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Yine Bir Dönem Sonu
Yine Bir Dönem SonuBugün itibariyle üniversite hayatımda bir dönemi daha bitirmiş bulunuyorum. İyiysiyle kötüsüyle bir dönemi daha geride bıraktık. Sırada ise bu dönemin hesabını vereceğimiz sınav dönemi yani final dönemi var.  Hiç ara vermeden önümüzdeki hafta sınavlarımız başlayacak. Önümüzdeki dönemde sınavlarımın olacak olması ve benimde sınavlara zaman ayıracak olmamdan dolayı bloğuma ve paylaşımlara fazla zaman ayıramayacağım. Tüm arkadaşlarıma, sınavlara girecek olanlara ve de kendime başarılar dileyerek, bu zorlu döneme hazırlık yapıyorum. Umarım bu süreç dönüşünde paylaşımlarımız ve çalışmalarımız en iyi şekilde devam eder.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » Herşey Tam Bir Yıl Önce Başladı
Herşey Tam Bir Yıl Önce BaşladıHerşeye tam bir yıl önce başlamıştım. Bundan bir buçuk yıl önce html kodlamalarla başlayan web hayatım bundan tam bir yıl önce şimdiki durumumum temelini oluşturmaya başlamıştı. Zaman içinde html kodlamalar ile doyum noktasına ulaştım ve merakım dinamik web programlamaya kaymaya başladı. Haber sitelerinin, forumların, blogların dinamik yapıları benim merakımı iyiden iyiye çekmişti. Tüm bu merakımın sonucunda tam bir yıl evvel Asp.net ve C Sharp ile web programı geliştirmeye başladım ve geliştirmeye aralıksız devam ediyorum. Umarım herşey istediğim gibi devam eder, hedeflerime ulaşırım. Tabi bu arada yaşadıklarımı, yaptıklarımı -geçen bir yılın sonucu olan- sitemde programlamaya yeni başlayanlara ve  programlama ile ilginenlere küçükte olsa yardımcı olması için paylaşmaya devam edeceğim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 17 Aralık Çarşamba 2008 5 12031 5,0
Yoğun Dönemin Ardından
Yoğun Dönemin ArdındanSon birkaç haftadır sınavlarımın varolması, bitirmem gereken ödevler ve projeler nedeniyle çok yoğun bir dönem geçirdim. Bu yoğunluk nedeniyle bloğumda fazla paylaşım yapamadım. Dersler dışında çalışmalarıma fazla zaman ayıramadım. Bugün itibariyle sınavlarım bitti ve bayram tatili hazırlıkları başladı. Bayram tatilinde zaman ayıramadığım çalışmalarıma devam edeceğim, bloğumda elimden geldiğince paylaşıma devam edeceğim. Ayrıca bazı yeni konularda da çalışmalara başlayacağım. Bunlardan ilki de XNA ile oyun geliştirme. İlk olarak basit bir oyun yapmayı planlıyorum. Daha sonra aklımda olan bazı jquery uygulamalarını bitimeyi umut ediyorum. Önümüzdeki bayram tatili hem güzel bir bayram geçirmek, hem dinlenmek hem de eksikliklerimi tamamlamak için güzel bir fırsat. Umarım hepimiz için faydalı bir süreç olur.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 04 Aralık Perşembe 2008 0 10207 0,0
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009