mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor BayramıBugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bundan tam 90 yıl önce Mustafa Kemal ve silah arkadaşları milli mücadeleyi başlatmak için zorlu bir yolculuktan sonra Samsun'a ulaştı ve özgürlüğümüzün simgesi olan milli direniş ve mücadelemizin başlamasını sağladı. Bu hareketin başlangıç günü olan 19 Mayıs'ı ise Gençlik ve Spor Bayramı olarak nitelendirerek geleceğin umutları olarak biz Türk gençlerine hediye etti. Öncelikle Atatürk'ü anıyoruz ve onun bizlere bizlere bırakmış olduğu emanete sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Atatürk'ün hediyesi olan bu güzel gün tüm Türk Gençleri için Kutlu olsun.

Atatürk'ün ülkemizin geleceğini Türk Gençlerine emanet etmesini ve Türk Gençlerine olan güvenini "Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir." ve "Geleceğin ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim GENÇLİKTEDİR!" sözlerinde görebiliriz.
Mehmet Duran 19 Mayıs Salı 2009 0 11659 3,7
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Bloğumun Google Pagerank Değeri 2 Oldu Kara Suratlı Bir Garip - Neşet Ertaş Blog Tutmaya Başlayalı 1 Yıl Oldu Bu Sefer Olmadı! Engelleri Aşarak Geliyoruz...
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009