mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Yeni İstatistik Servisi Cli.gs
Yeni İstatistik Servisi Cli.gsİnternette gezinirken güzel bir istatistik sitesine daha rastladım. Henüz yeni sayılır. Ancak verdiği bilgiler ve istatistikler nedeniyle gayet hoşuma gitti ve sizlerle paylaşma gereği duydum. Çünkü oldukça güzel istatistiksel veriler ve bilgiler sunuyor. Bu siteye buradan ulaşabilirsiniz. Hizmetlerden yararlanmak için siteye üye olmanız gerekiyor. Ayrıca verileri sadece siz görebiliyorsunuz.

Sitede öncelikle kaç kişinin online olduğunu ve toplam ziyaretçi sayısını gösteren bir tablo mevcut. (Örnek ekran çıktısını üye olduktan hemen sonra aldığım için sadece 1 ziyaretçi bilgisi var.)

Yeni İstatistik Servisi Cli.gs

Ayrıca ziyaretçilerin hangi ülkelerden olduğunu gösteren bir dünya haritası var.

Yeni İstatistik Servisi Cli.gs

Çok beğendiğim özelliklerden biri de siteye nerelerden gelindiğini, arama botlarından gelen ziyaretçi istatistikleri, sosyal sitelerdeki sitemizin durumunu veren bölüm.

Yeni İstatistik Servisi Cli.gs
Oldukça güzel bir servis. Hemen siteye üye oldum ve sitem hakkında istatistiksel verilere başka bir kaynaktan daha ulaşma fırsatı buldum. Daha fazla detay vermesi de ayrı bir güzelliği.

Buradan siteye ulaşabilir ve hizmetlerden faydalanabilirsiniz.
Mehmet Duran 27 Ekim Pazartesi 2008 0 12376 0,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Asp.net ile Veritabanında Tutulan Verilerin Özetini Çekme Asp.net ve Veritabanı ile Ziyaretçi Sayacı Yapımı Facebook Türkçe Oldu Javascript ile Belli Bir Süre Bekletme ve Yönlendirme İşlemi Temel Ağ Kavramları
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009