mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bloğuma Erişim Sıkıntısı
Erişim SıkıntısıGeçtiğimiz 2 gün boyunca sitemi barındıran hosttaki çalışmalar sebebiyle siteme ulaşılamadı. Bu sorundan dolayı herkesten özür dilerim. Böyle bir olayın olmasını istemezdim ancak maalesef hosttan kaynaklanan bu problem ile siteme 2 gün boyunca erişemedim. Hosttan aldığım cevaba göre host .Net 3.5 için güncelleniyormuş ve sıkıntı da bu yüzden olmuş. Ancak bu cevap biraz geç geldi. Ama şu anda sorun düzeldi. Önümüzdeki günlerde hostumun 3.5 desteği sağlaması nedeniyle ajax uygulamalarını artık kendi hostumda barındırabileceğim ve kendi sitemde ajax kullanabileceğim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 09 Aralık Salı 2008 0 11013 0,0
Asp.net'te Türkçe Karakter Sorunu Düzeltme
Asp.net ile hazırladığımız web projelerinde genellikle Türkçe karakter sorunu ile karşılaşılır. Sitemizde kullandığımız Türkçe karakterler hostta bozuk çıkar. Bunu önlemenin yolu web.config dosyamızda bu sorunu belirtmemizdir. Çözüm ise; system.web tagları arasına aşağıdaki kodları eklemek. Böylece sitemizde kullandığımız karakterler artık düzgün çıkacaktır.

Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 22 Haziran Pazar 2008 24 48503 5,0
Asp.net Destekli Free Host
Asp.net ile web sitesi programlayan ve kendi hostu olmayanlar için asp.net destekli birkaç hostu vereceğim. Benim de kullandığım bu hostlar gayet hızlı ve bana birçok fayda sağladı. Ayrıca son teknolojileri desteklemeleri ve sağladıkları imkanlar parayla alınan birçok hosttan iyi sayılır.
Umarım sizlerede yardımcı olur!
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 28 Nisan Pazartesi 2008 7 39811 3,0
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009