mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Geliştirdiğim Uygulamalar Bölümü
Sitemde son olarak "Geliştirdiğim Uygulamalar" adı altında bir sekme bir alan oluşturdum ve bu alanda şimdiye kadar geliştirmiş olduğum örnke proje ve uygulamaları sizlere tanıtacağım.

İlk olarak geliştirmiş olduğum proje ise "Jquery ve Ajax ile Fotoğraf Galerisi" uygulaması oldu. Geçen hafta aniden aklıma geldi ve 1 hafta içinde büyük bir bölümünü tamamladım. Ufak tefek eksiklikleri, hataları olsa da zaman içinde bunları giderip, güzel ve hatasız bir uygulama haline getirmeye çalışacağım. Bu uygulamaya buradan ulaşabilirsiniz.

Şimdi ise bu bölüme jquery ve ajax ile yapmış olduğum tüm örnekleri birarada tutan bir sayfayı hazırlamaktayım. Bunu da yaptıktan sonra sizlere jquery ve ajax hakkında örnek uygulamalar olarak sunacağım.

İyi Çalışmalar!
Mehmet Duran 02 Ekim Perşembe 2008 5 12183 0,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Sitemin Kodlarını Yeniledim ve Yayınladım Asp'de Veritabanı Uygulamalarında RecordSet Kavramı Bir Dönem Daha Geride Kaldı Bloğumda ve Projelerimde Kullandığım RSS Sınıfı Jquery ile Sınırsız Treeview Yapımı
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
birol 15 Mart Pazar 2009 22:22 #1
"Geliştirdiğim Uygulamalar" adı altında bir sekme bir alan oluşturdum ... demişsin ama ben bu bölümü bulamadım :-D sahi nerde
Mehmet Duran 15 Mart Pazar 2009 22:25 #2
Merhaba. Söylediklerinde haklısın. Şu anda bu bölüm sağ tarafta "Linkler" tabı altında yer alan "Linkler" bölümü altında yer alıyor. Tasarımı değiştirdikten sonra bazı alanları da değiştirmem sebep oldu. Kusura bakmayın.
Mehmet Duran 15 Mart Pazar 2009 22:57 #3
Daha önce farketmemiştim. Uyarın üzerine gereken değişikliği yaptım. İlgin için teşekkür ederim.
HasanG 25 Ağustos Salı 2009 21:39 #4
Mehmet Bey, sanırım çoğu uygulamada .stop() gibi devam eden bir işlemi durdurmak için bir önlem alınmamış. Örneğin jQuery Ajax ile Arama Merkezi adlı uygulamada butona defalarca bastığımda işlemler arda arda sıralanıp ben tıklamayı bıraksam bile sorgulama tekrar tekrar devam ediyor...
Mehmet Duran 25 Ağustos Salı 2009 21:43 #5
O hatayı ilk yaptığımdan beri biliyorum ama fırsat bulup düzeltemedim. Ayrıca birkaç eksiklik, hata da var. Ancak tüm uygulamalar böyle değil. Bu uygulamayı bir gün gibi kısa sürede yapıp yayınladım. Eksik hata olması normal ama en kısa sürede düzelteceğim. Ayrıca Google dışında diğer arama motorlarını da seçenek olarak ekleyeceğim.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Hizmet amaçlı işler başarıya, kar amaçlı olanlar ise başarısızlığa yöneliktir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009