mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Yeni Bir Final Dönemi
Yeni Bir Final DönemiBugün itibariyle okulumuzda finaller başlamış olup, ben de ilk finalimi olmak için yarını beklemekteyim. Benim için yarın başlayacak olan final dönemi iki hafta sürecek ve son bulacak. Bu süreci yaşayanlar ve yaşayacak olanlar tıpkı benim gibi ve resimdeki gibi oldukça yorgun, sıkıntılı, stresli oluyorlar. Bu dönemde ders çalışma veya sınavların stresi sebebiyle pek fazla birşey yapılamıyor. Bunun için bu süreç içinde bloğumla ve özel çalışma konularımla fazla ilgilenemeyeceğim. Ancak finallerin ardından çalışmalarıma ve paylaşımlarıma kaldığım yerden devam edeceğim. Umarım bu stresli dönemi yaşayacak olan herkes ve ben bu dönemi en iyi şekilde geride bırakırız. Başta kendime olmak üzere herkese başarılar diliyorum.

Finallere çalışırken en fazla üzerinde durduğum ders mikroişlemciler dersi idi. Ve de ilk finalim bu dersin finali olacak. Assembly ağırlıklı olacak bu ders için çok çalıştım ve assembly birçok örnek yaptım. Sınav ardından fırsat bulduğumda bu örnekleri derleyip bloğumdan sizlerle paylaşacağım.

Bunun dışında finallerin ardından güzel bir tatil bizleri bekliyor. Ancak bu tatilde de kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Daha önce ilgilenmeye başladığım ancak vize ve projeler sebebiyle ara verdiğim MVC teknolojisi ile ilgili çalışmalarıma  kaldığım yerden devam edeceğim. Bunun dışında Jquery ile çalışmalarım ve paylaşımlarım devam edecek.

Umarım bu final dönemi benim için ve herkes için başarılı geçer. Kendime ve herkese başarılar ve şanslar diliyorum.
Mehmet Duran 01 Haziran Pazartesi 2009 1 12625 4,6
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Asp.net ile Resim Üzerine Çoklu Yazı Yazma (Generic Handler ile de Gösterme) Citroen C3 Picasso Sahibiyiz Türkiye 13. Zeka Oyunları Yarışması mehmetduran.com 2 Yaşında Javascript ile Datetimepicker Uygulamam
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
sinan özkan 04 Haziran Perşembe 2009 12:15 #1
ahhh şu finaller bitse de gitsek:)
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Başarısızlıklarınız ile soylu bir şekilde yüzleşin, başarıdan farkı kalmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009