mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Hazırladığım Staj Raporu
Türk Telekom Ankara İl Genel Müdürlüğü'nde yapmış olduğum birinci stajım için hazırladığım ve okula teslim etmem raporu sizlerle paylaşıyorum. Rapor hazırlayacaklara örnek olması için ve içindeki bilgilerin bazılarına faydalı olabileceğini düşünüyorum. Raporda bahsettiğim ana konular ise; "Ağ Kavramları", "XDSL Teknolojileri", "IP Adresleri ve Alt Ağlar".

Hazırlamış olduğum staj raporuna buradan ulaşabilirsiniz.

Not: Stajımı; 30 Haziran 2008 ile 1 Ağustos 2008 tarihleri arası Türk Telekom Ankara İl Genel Müdürlüğü'nde yaptım. Yapmış olduğum ilk stajdı ve gayet olumlu geçti.
Mehmet Duran 26 Ekim Pazar 2008 3 29655 4,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar mehmetduran.com 4 Yaşında Jquery ve Ajax ile Oylama (Rating) Yapımı Jquery ve Ajax ile Hazırladığım Datetimepicker - Örnek Uygulama mehmetduran.com 3 Yaşında Bloğum MVC Versiyon ile Karşınızda
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
samet 10 Eylül Perşembe 2009 23:52 #1
gercekten cok tesekkür ederim...yararlanabileceğim iyi bir kaynak hazırlamışsınız...tekrar teşekkürler...türk telekom repartitor bölümü hakkında bildikleriniz varsa lütfen bana yardımcı olun...************@hotmail.com ilgilenirseniz cok mutlu olurum.. iyi günler
Mehmet Duran 11 Eylül Cuma 2009 00:41 #2
Faydalı olduğuna sevindim. Ancak Repartitör hakkında pek bir bilgim yok ve staj sırasında hiç ilgilenmedik. İlgilendiğimiz konular genelde Ağ kavramı ile igiliydi.
yavuz 11 Ekim Pazar 2009 21:20 #3
yardımlarınız için çok sağolun.çok büyük sıkıntıdaydım gerçekten.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009