mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
C Sharp 3.0 in a Nutshell (E-Book)
C Sharp 3.0 in a Nutshell (E-Book)C Sharp hakkında yine güzel ve güncel bir kaynak. C Sharp 3.0'ı güncel olarak anlatan, internette birçok reklamı ve tanıtımı yapılan güzel kaynaklardan birisi. İnternette dolaşırken karşılaştım ve incelediğimde içeriği, konuları oldukça hoşuma gitti. İlgilendiğim ve ilgilenmeyi düşündüğüm konuların çoğunu barındırdığını gördüm. Bu güzel kaynağı sizlerle de paylaşmak istedim. Güncel ve yeni olması C Sharp ile ilgilenenler veya eksiklerini kapatmak isteyenler için oldukça faydalı olacak. Ayrıca arşivimizde bulunması gereken kaynaklardan biri daha olduğuna inanıyorum.

Buradan indirebilirsiniz.
Mehmet Duran 15 Ekim Çarşamba 2008 4 13926 1,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Site Haritası Bölümü Hazır Jquery ile Cookie İşlemleri ActionScript for Designers Jquery ile Haber Manşet Alan Yapımı (Manşet Uygulamam) Object Oriented Javascript (E-Book)
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Yazilimguncesi 19 Ekim Pazar 2008 22:25 #1
Güzel bi kaynak gerçekten de. Bu ara seni ve paylaşımlarını sıkça takip etmeye başladım. Özellikle de ben de jquery olayına girdikten sonra:) Tekrar teşekkürler...
Mehmet Duran 19 Ekim Pazar 2008 22:58 #2
Merhabalar! Sitenizi gördüm. Benden bahsetmişsiniz. Oldukça gurur verici. Jquery hakkında gördüğüm ve yapabildiğim uygulamaları paylaşmaya çalışıyorum. Güzel yorumunuz için tekrar tekrar teşekkür ederim.
emektar 21 Ekim Salı 2008 15:19 #3
gerçekten emeklerin için teşekkürler bende sık kullanılanlara ekledim siteni bu arada :))
mexx 18 Şubat Çarşamba 2009 16:53 #4
teşekkürler oReilly kitapları iyi oluyor
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Bazı yıkılışlar daha parlak kalkınışların teşvikçisidir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009