mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bir Dönem Daha Geride Kaldı
Bir Dönem Daha Geride KaldıEğitim hayatımda bir dönemi daha geride bırakmış bulunuyorum. Oldukça yoğun ve stresli geçen bir dönem oldu. Belki de eğitim hayatımın en yoğun dönemlerinden biriydi. Bunun sonucu olarak da özel çalışmalarıma pek vakit ayıramadım. Dönemi bitirsek de çok daha yoğun bir final dönemi bizleri bekliyor. Önümüzdeki iki haftalık süreç final dönemi. Ancak bizim için final dönemi de son değil. Final döneminin hemen ardından da bitirme projesinin teslimi ve sunumu var. Ocak ayını bu yoğunlukla geçireceğiz. Umarım bu yoğun dönemi hep birlikte en iyi biçimde, başarılı bir şekilde gerimizde bırakırız. Böylelikle eğitim hayatımın sonuna bir adım daha yaklaşmış oluyorum. Kısmetse haziran ayında eğitim hayatını tamamlamış bir bilgisayar mühendisi olacağım.

Umarım bu yoğun dönem herkesin umduğu gibi geçer.

Bu yoğunlukta bloğumla ve düşündüğüm projelerle ilgilenemedim. Ancak bu dönemin sonucu benim için yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Düşündüğüm projeleri hayata geçirmeye çalışacağım. Eğitim sürecimi tamamlamadan birkaç projeyi hayata geçirmek istiyorum. Bloğumda da yeni paylaşımlar yapmaya çalışacağım. Ancak tüm bunlar için küçük bir zaman diliminin daha geçmesi gerekiyor. Ardından tüm düşündüklerimi en hızlı biçimde gerçekleştirmeyi düşünüyorum.

Umarım bu yoğun dönemi en iyi şekilde geçiririz. Kendime ve herkese başarılar dilerim.

İyi Çalışmalar.
Mehmet Duran 09 Ocak Cumartesi 2010 4 11946 3,3
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery ve Ajax ile Yaptığım Uygulamalar Hazır Web.config'de Dosya Upload için Gereken Ayarlar Javascript (Ajax) ile Elde Edilen Datetime Türündeki Veriyi İşleme UML (Unified Modeling Language) ve Diagramları Bu Kadar da Olmaz ....
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Alp Çoker 09 Ocak Cumartesi 2010 17:41 #1
Kolay gelsin , başarılar :)
Mehmet Duran 09 Ocak Cumartesi 2010 19:51 #2
Teşekkürler Alp. Senin hızına yetişemedim. :D Ben de seni bir kez daha tebrik eder, başarılar dilerim.
mehmet emin 13 Nisan Salı 2010 20:21 #3
kısmetse bilg.müh olacağım demişsiniz.Ben de şu anda 3. sınıftayım.Hep kafamda şu soru var yüksek lisans yapmak gerekli mi diye?Acaba siz mezun olunca ne yapmayı planlıyorsunuz?Yüksek lisans kafanızda var mı yoksa hemen şirketlerde iş bulmak daha mı mantıklı benden bir adım önde olan birisinden düşüncelerini almak isterim.İyi çalışmalar.basarılar.
Mehmet Duran 13 Nisan Salı 2010 22:44 #4
Merhaba. Öncelikle bu kararı kişinin kendisinin vermesini gerektiğini düşünüyorum. Ben yüksek lisans istesem de şimdilik koşullar buna pek müsait değil gibi. Ancak yüksek lisansı hemen olmasa da yapmak hedeflerimden biri. İş bulmak mı yoksa yüksek lisans mı diye sormuşsun. Bu konuda klasik olacak ama eğitim şart. :D Ancak hayatta herşey mümkün. Öyle bir şirkete veya kuruma girersinki yüksek lisans için sana destek olurlar veya yüksek lisans yapmanı isterler. Sonuçta bu kararı kişi kendi vermeli ve hayatını bu şekilde yönlendirmeli veya hayatının yönlendiği doğrultuda devam etmeli.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009