mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Yeni (Büyük İhtimalle Son) Bir Eğitim Yılı Daha
Yeni (Büyük İhtimalle Son) Bir Yıl DahaBugün itibariyle yeni -büyük ihitimalle benim için son- bir eğitim yılına başlamış oluyoruz. Eğitim hayatımda 15 yılı geride bıraktım ve 16. yıla bugün itibariyle başlıyorum. İnsan hayatı için oldukça önemli bir zaman dilimi. Hele ki insanın en verimli çağının olması da ayrı bir önem katıyor! Ancak ülkemizdeki eğitim sistemi bu kadar önemli bir zaman dilimini geçirmek için biraz caydırıcı bir etmen. Ancak tüm bu şartlara rağmen bu zamanı geçirmiş bulunuyoruz. Umarım gün geçtikçe herşey yerine oturur. Artık eğitim hayatımda son seneye gelmiş bulunuyorum. Son sene oldukça yoğun geçecek gibi görünüyor. Projeler, bitirme projeleri, iş telaşı, askerlik konusu gibi birçok telaş bekliyor. Umarım benim, arkadaşlarım, okulum ve ülkem için başarılı, hayırlı bir eğitim yılı olur.

Bu eğitim yılının başlamasıyla beraber ilk olarak yapacağım şey bitirme projesine karar vermek ve bunun üzerine yoğunlaşmak olacaktır. Bunun dışında kendimi ekonomik olarak rahatlatmak ve aldığımın eğitimin faydalarını görebilmek amacıyla iş hayatına daha aktif bir biçimde katılmayı umut ediyorum. Ayrıca okulumu ve derslerimi de aksatmadan son seneyi sorunsuz bir biçimde geçip mezun olma yolunda ilerlemeyi umut ediyor ve arzuluyorum.

Bunlar dışında yine kendimi sürekli geliştirmeye çalışacağım. Düşündüğüm, yapmak istediğim projeleri hayata geçirmeye, gerçekleştirmeye çalışacağım.

Umarım bu eğitim yılında herşey hepimiz için, ülkemiz için, gelecek için güzel olur.
Mehmet Duran 28 Eylül Pazartesi 2009 2 10536 3,7
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar C# ile Quick Sort Algoritması Bloğum MVC Versiyon ile Karşınızda Çalışmalar Devam Ediyor lesswordmorework.com | Oğuz Yılmaz - Site Tanıtımı Host Sorunu ve Bloğuma Erişim Sıkıntısı
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
sinan özkan 29 Eylül Salı 2009 17:35 #1
inş hepimiz için hayırlı geçer mehmet, hep beraber mezun oluruz:)
zülküf küçüközer 30 Eylül Çarşamba 2009 13:45 #2
Umarım son olur :) Hayırlısı olsun.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009