mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Asp.net'te Jquery ve Ajax ile Veritabanına Kayıt Ekleme
Bu yazımda jquery ve ajax kullanarak veritabanına kayıt eklemeyi anlatacağım. Aslında daha önce anllattığım jquery örneklerinde olduğu gibi yine webmethod kullancağız ve bu webmethod ile kayıt ekleyerek, jquery ajax uygulamasında bu webmethodu kullanacağız. Yaptığım örneği görmek için buraya bakabilirsiniz.

Uygulamamızın kodlarına bakacak olursak:
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 07 Eylül Pazar 2008 14 34127 4,2
Asp.net'te Jquery ve Ajax ile Veritabanından Veri Alma
Bu yazımda jquery ve ajax ile veritabanından veri almayı göstermeye çalışacağım. Bundan önce yazdığım yazı da yine bu konuyla ilgili olarak serverdan tarih bilgisini almayı göstermiştim. Yine buna benzer olarak bu sefer de veritabanından bilgi çekeceğiz. Yine kodlarımız ve yöntemlerimiz aynı gibi. Yine webmethod kullanacağız. Fakat biraz da farklılıklar var. Yazacağımız webmethod html kodların çıktısını yani html kod dönderecek. Böylece herhangi bir kontrolün html kodlarını nasıl elde edebilceğimizi de görmüş olacağız. Fazla uzatmadan kodlarımıza bakalım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 05 Eylül Cuma 2008 15 39928 3,6
Asp.net'te Jquery ve Ajax ile Server Zamanını Alma
Bu yazımda ilk kez jquery kullanarak asp.net'te ajax uygulaması geliştirmeyi ve webmethod kullanarak serverdan zamanı elde etmeyi anlatacağım. Önümüzdeki günlerde jquery ve ajax uygulamaları ile ilgili yazılarımı ve geliştirdiğim uygulamaları takip edebilirsiniz. Şimdilik başta da dediğim gibi sadece serverdan zamanı alacağız.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 04 Eylül Perşembe 2008 2 16863 5,0
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009