mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Okul ve Projeler
Okul ve ProjelerYeni dönemin başlamasının ardından yeni dersler ile beraber yeni projeler yapmamız gerekiyor. Bu dönem proje bakımından oldukça zengin geçecek. Almış olduğum derslerden 3 tanesinde proje geliştirmemiz gerekiyor. Benim en büyük avantajım ise bu projelerin web tabanlı olacak olması. Çalışmalara yavaştan başladım ve projelerde ağırlıklı olarak Ajax teknolojisini kullanmaya çalışacağım. Bazı projeleri tek olarak bazılarını da grup olarak yapacağız. Yazılım mühendisliği dersinde web tabanlı bir proje istendi ve bunun için kendi bloğumu gözden geçirip proje olarak sunacağım. Veritabanı sistemleri dersinde de web tabanlı bir proje istendi. Bunun için arkadaşım Sinan Özkan ile beraber bir proje yapacağız. Son olarak web uygulamaları dersinde Jquery ve Ajax konusunu ele alıp hem proje hazırlayıp hem de seminer tarzında bir sunum yapacağım. Umarım hepsi başarılı olur ve amacına ulaşır.

Tüm bunlar için yavaş yavaş çalışmalara başladım. Bunun için bu süreçte bloğuma fazla zaman ayıramayacağım ama faydalı bulduğum bilgileri bloğumda sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Ayrıca yapacağımız projeleri bloğumda sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Umarım bu projelerde yapacaklarımız amacına ulaşır ve kendimizi bu türlü çalışmalarla en iyi duruma getiririz.

İyi Çalışmalar!
Mehmet Duran 21 Şubat Cumartesi 2009 0 11471 5,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Cache Coherence Kavramı Microsoft Yaz Okulu 2009 Ankara Ayağı Sona Erdi Jquery ile Hazırladığım Slayt Uygulamam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun mehmetduran.com 2 Yaşında
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
Bu Yazı Hakkında Henüz Yorum Yapılmamış.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Büyük işler gibi, büyük düşüncelerinde davula ihtiyaçları yoktur.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009