mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Staj Hareketliliği
Staj HareketliliğiMart ayı ile beraber yeni bir staj başvuru dönemi ve staj hareketliliği başladı. Bu aralar yaz stajını yapacağım yer için araştırmalar ve başvurularım başladı. Başvuruları arkadaşlarım ile beraber öncelikle kabul etme ihtimali çok düşük olan büyük şirketlere (Aselsan, Siemens ...) yaptık. Bu şirketlerin alma ihtimali düşük olduğu için ve stajımı yazılım üzerine yapmayı düşündüğüm için özel yazılım şirketlerine ağırlık vereceğim. Onun için önümüzdeki dönemde Mart ayı sonuna kadar özel yazılım şirketlerine başvurularım olacak ve de araştırmalarım sürecek. Bu staj ikinci stajım olacak ve son stajım olacak. Daha önce Türk Telekom'da yapmıştım. Şimdi ise stajımı bir yazılım şirketinde yapmayı planlıyorum. Benimle beraber birçok arkadaşım da benim gibi düşünüyor. Umarım hepimiz için hayırlısı olur. Uygun ve güzel yerlerde stajlarımızı yaparız.

Ayrıca staj olanakları olan, ben ve arkadaşlarıma staj olanağı sağlayacak şirket veya şirket çalışanlarının yardımları, önerileri ve teklifleri olursa hepimiz için iyi olur düşüncesindeyim.
Mehmet Duran 12 Mart Perşembe 2009 4 11557 4,5
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Jquery ile Tab Uygulaması Hazırlama Türkiye'de Hosting Artık daha.net! Sitenizi Her Konuda Test Edin Asp ile Sayfa İnclude İşlemleri 'Uzaktan Sınav Projesi'
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
sinan özkan 13 Mart Cuma 2009 00:16 #1
mehmet insallah iyi bir yazılım şirketinde yaparız son stajımız bilgilerimizi gösterebilecegimiz bir yerde olur hayırlısı bakalım
Hasan Gürsoy 16 Mart Pazartesi 2009 00:37 #2
Sorma ya, başa bela oldu bu staj başvurusu. Yarın Gebze`de bildiğim tüm yazılım şirketlerini arayıp birebir görüşeceğim. Geçen hafta iki yere mail ile başvurmuştum sadece bitanesinden yanıt geldi o da tüm açık pozisyonlarının dolduğu şeklindeki telefon görüşmesiydi. Herkese tavsiyem öncelikle teknoparklarda ve organize sanayi bölgelerinde şansını denemeleri.
Mehmet Duran 16 Mart Pazartesi 2009 08:23 #3
Evet. Arkadaşlar ile beraber teknokentlere gideceğiz. Bu aralar staj yapacağımız yeri bulmamız gerekiyor. Umarım iyi bir yerde stajımızı yaparız.
durmus yener 17 Mart Salı 2009 20:03 #4
hayırlısı ile şu yazıyı birileri okusada çıglımızı duysa :)
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009