mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bloğumun Google Pagerank Değeri 2 Oldu
Bloğumun Google Pagerank Değeri 2 OlduBugün itibariyle bloğumun pagerank değeri 2 oldu. Daha önce Eylül ayında 1 olan pagerank değeri yeniyıl başlangıcında yapılan güncellemeler ile 0 olmuştu. Nisan başında yapılan yeni güncellemeler ile bloğumun yeni pagerank değeri 2 olmuş durumda. Aslında pagerank değeri ve diğer değerlerin benim için pek bir önemi yok. Benim amacım bildiklerimi faydalı gördüklerimi paylaşarak ilgilenenlere faydalı olabilmek ve fikir verebilmek. Şimdiye dek bu hedefimin gerçekleşmesi için uğraştım. Bunun üstüne de bu gibi değerlerin artması paylaştığım bilgilerin değeri olsa gerek. Umarım bundan sonra paylaşımlara devam eder ve ilgilenenlere, takip edenlere faydalı, fikir verici bilgiler sunarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 02 Nisan Perşembe 2009 1 10949 3,7
Bloğum Dmoz'a Eklendi
Bloğum Dmoz'a EklendiBugün itibariyle bloğumun Dmoz'da kayıtlı olduğunu öğrendim. Dmoz, "Açık Dizin Projesi" adı altında geliştirilen ve internet ortamında bulunan sitelerin seçilmiş olanlarının bilgilerini barındıran bir projedir. Dmoz'un önemi ise arama motorlarının ve diğer web site araçlarının başvurduğu kaynaklardan biri olmasıdır. Bu nedenle bir web sitesinin değerlerinin yükselmesi ve daha fazla ziyaretçiye ulaşabilmesi için bu gibi projelerde yer alması gerekir. Bloğumun da Dmoz'a kayıtlı olması da beni oldukça memnun etti. Umarım hem benim için hem de ziyaret edenler - edecekler için hayırlı olur.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 06 Mart Cuma 2009 4 12300 3,9
Yeni Bir Yıl Yeni Bir Dönem - 2009
Yeni Bir Yıl Yeni Bir DönemŞu saat itibariyle 2008 yılını arkamızda bırakıp, yeni bir yıla 2009'a adım atmış durumdayız. İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha gerimizde bırakıp, yaşama yeni umutlarla devam ediyoruz. Bir yılı daha devirdik. Umarım yeni yıl milletimize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk, sağlık ve barış getirir. Yeni bir yıla başlarken en büyük dileğim; dünyada tüm kötülüklerin son bulması ve insanların huzurlu, mutlu ve kardeşçe yaşamasıdır.
Herkesin yeni yılını tebrik eder, yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 01 Ocak Perşembe 2009 0 10544 0,0
Kurban Bayramınızı Kutlarım
Kurban Bayramınızı KutlarımBugün Kurban Bayramı ve tüm milletimizin, tüm müslümanların kurban bayramını kutlarım. Umarım hepimiz için hayırlı, güzel bir bayram olur.

Eski bayramlar kadar olmasa da bayramın hepimiz için mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçmesi dileğiyle.

Hepimizin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 08 Aralık Pazartesi 2008 0 12565 0,0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Kutlarım
29 Ekim Cumhuriyet BayramıMustafa Kemal Atatürk 'Ya istiklal ya ölüm&' parolasıyla çıktığı yolda, bir ulusu bir araya getirme başarısını göstererek, tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen Türk mucizesini gerçekleştirip, 29 Ekim 1923'de Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu ve biz gençlere emanet etti. Tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlar, nice mutlu, beraber Cumhuriyet Bayramları görmeyi temenni ederim. Bu bayramı içine sindiremeyen, gaflet ve dalalet içinde bulunanlar ise elbet birgün cezalarını bulacaktır. Atatürk'ün kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacağız.

Tüm milletimizin ve ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Ekim Çarşamba 2008 2 13383 5,0
Bloğumun Hiti ve Değerleri Artıyor (5000. Farklı Ziyaretçi)
Bloğumun Hiti ve Değerleri ArtıyorBloğumu son haline getirip, yayına koyduktan sonra yaklaşık 2 aylık süre içinde 5000. farklı ziyaretçi sayısına ulaşmış bulunuyorum. Bloğumu tam olarak Ağustos ayının ortalarında son haline getirdim ve o günden bu güne 5000 farklı ziyaretçi bloğumu ziyaret etti. Bu veriyi Google Analytics'e ve diğer ziyaretçi istatistik servislerinin verilerine dayanarak elde ettim. Ayrıca ziyaretçi sayısı dışında bloğumun Alexa değeri, pagerank değeri, arama motorlarındaki verilerin sayısı ve ziyaretçilerin yaptıkları yorumlar da artış durumunda. Bloğuma ziyaretçilerin çoğu arama motorları vasıtasıyla özellikle de Google vasıtasıyla ulaşıyorlar. Bugün itibariyle 5000. farklı ziyaretçi sayısına ulaştım ve bunun için tüm ziyaret edenlere teşşekürlerimi bir borç bilirim. Önümüzdeki dönemde yapacağım gerekli, değişik uygulama, çalışmalar ve paylaşımlar ile  bloğumu çok daha iyi bir konuma getirmeyi, faydalı paylaşımlara devam edeceğimi umut ediyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 27 Ekim Pazartesi 2008 1 10401 0,0
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009