mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Hayırlı Bayramlar - Ramazan Bayramınızı Kutlarım
Hayırlı Bayramlar - Ramazan Bayramınızı KutlarımTüm milletimizin, müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutlar, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmeyi temenni ederim. Mübarek Ramazan'ı geride bıraktık ve bunun sonucu olarak kutladığımız Ramazan Bayramı'nı idrak ediyoruz. Her ne kadar benim küçüklüğümün bayramları bile özlenir olsa da, "Nerde o eski bayramlar!" denilse de bayram bayramdır. Her bayram olduğu gibi küçükler yeni kıyafetlerini giyecek ve eş, dost, akraba, komşu ziyaretleri eski bayramlar gibi olmasa da bayram havasını yaşamamıza vesile olacaktır.
Tekrardan tüm milletimizin ve müslümanların Ramazan Bayram'ını kutlar, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 20 Eylül Pazar 2009 7 12219 5,0
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor BayramıBugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı. Bundan tam 90 yıl önce Mustafa Kemal ve silah arkadaşları milli mücadeleyi başlatmak için zorlu bir yolculuktan sonra Samsun'a ulaştı ve özgürlüğümüzün simgesi olan milli direniş ve mücadelemizin başlamasını sağladı. Bu hareketin başlangıç günü olan 19 Mayıs'ı ise Gençlik ve Spor Bayramı olarak nitelendirerek geleceğin umutları olarak biz Türk gençlerine hediye etti. Öncelikle Atatürk'ü anıyoruz ve onun bizlere bizlere bırakmış olduğu emanete sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Atatürk'ün hediyesi olan bu güzel gün tüm Türk Gençleri için Kutlu olsun.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 19 Mayıs Salı 2009 0 11669 3,7
mehmetduran.com 1 Yaşında
mehmetduran.com 1 YaşındaBugün itibariyle sitemle beraber 1 yılı devirmiş olduk. Bir yıl önce kendimi geliştirmek, öğrendiklerimi somut hale getirmek amacıyla sitemi açmıştım. İlk açtığımda amacım .Net ile birşeyler geliştirebilmek ve geliştirdiklerimi sitemde hayata geçirmekti. Bunun için blog tarzında birkaç site hazırladım. Sürekli geliştirmeye çalıştım. Daha sonra bu çalışmalarım bitince hazırlamış olduğum bloğumda faydalı bulduğum bilgileri, teknolojileri ele almaya başladım. Geldiğim şu noktada büyük bir gelişme sağladığımı söyleyebilirim. 1 yıl önce açmış olduğum sitem şu anda hiç düşünmediğim bir noktada. Bundan sonra da yeni teknolojileri sunmaya ve faydalı bilgiler paylaşmaya çalışacağım. Umarım hep beraber nice yılları devirir ve amaçlarımıza başarılı bir biçimde ulaşırız.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 09 Nisan Perşembe 2009 2 10767 5,0
Yeni Bir Yıl Yeni Bir Dönem - 2009
Yeni Bir Yıl Yeni Bir DönemŞu saat itibariyle 2008 yılını arkamızda bırakıp, yeni bir yıla 2009'a adım atmış durumdayız. İyisiyle kötüsüyle bir yılı daha gerimizde bırakıp, yaşama yeni umutlarla devam ediyoruz. Bir yılı daha devirdik. Umarım yeni yıl milletimize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk, sağlık ve barış getirir. Yeni bir yıla başlarken en büyük dileğim; dünyada tüm kötülüklerin son bulması ve insanların huzurlu, mutlu ve kardeşçe yaşamasıdır.
Herkesin yeni yılını tebrik eder, yeni yılın hepimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 01 Ocak Perşembe 2009 0 10545 0,0
Kurban Bayramınızı Kutlarım
Kurban Bayramınızı KutlarımBugün Kurban Bayramı ve tüm milletimizin, tüm müslümanların kurban bayramını kutlarım. Umarım hepimiz için hayırlı, güzel bir bayram olur.

Eski bayramlar kadar olmasa da bayramın hepimiz için mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçmesi dileğiyle.

Hepimizin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 08 Aralık Pazartesi 2008 0 12568 0,0
10 Kasım - Ata'mızı Anıyoruz
10 Kasım - Ata'mızı AnıyoruzBundan tam 70 yıl önce saat dokuzu beş geçe büyük önderimizi sonsuzluğa uğurladık. Büyük önderimizi saygıyla, özlemle anıyoruz.

Sonsuza dek Ata'mızı unutmayacağız....

Bu anlamlı günde Ata'mızın yazdığı anlamlı bir şiiri de sizlerle paylaşıyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 10 Kasım Pazartesi 2008 2 11865 3,0
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009