mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
SQL Server 2005 Programming (E-Book)
SQL Server 2005 Programming (E-Book)Sql Server 2005'i baştan sona anlatan güzel bir kaynak. Son zamanlarda sql server ile çalışmalarımın artması nedeniyle bazı konularda bir kaynağa başvurmam gerekti. Bu kaynakta sizlerle paylaştığım bu e-book. İncelediğimde oldukça faydalı bir kaynak olduğunu, sql server ve veritabanı hakkında herşeyin bulunduğu farkettim. Hem veritabanı konusunda kendinizi geliştirmek için hem de iyi bir arşiv sahibi olmak için bu kaynağa sahip olmalısınız.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 21 Eylül Pazar 2008 6 16782 5,0
Linq Quickly (E - Book)
Linq Quickly (E - Book)Son günlerde Linq üzerinde çalışmaktayım. Yaptığım örnek uygulamaları ve çalıştığım kaynakları sizlerle de paylaşıyorum. Daha önce c# ile anlatılan diğer kaynağı paylaşmıştım. Şimdi de yine c# dili ile anlatılan diğer kaynağı sizlere sunuyorum. Linq konusu üzerine kendinizi rahatça geliştirebileceğiniz kaynaklar. Linq ve linq konusu ile neler yapabileceğimizi, yaptığımız birçok işi daha rahat nasıl yapabileceğimizi kavrayacaksınız.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 17 Eylül Çarşamba 2008 1 12621 3,0
Linq for Visual C# 2008 (E-Book)
Linq for Visual C# 2008 (E-Book)Linq (Language Integrated Query)Türkçe anlamı; dil ile bütünleşik sorgulama altyapısı olan ve C# 3.5 ile gelen bir özellik. Daha önce C# 2.0 ile de kullanılabiliyordu. Bu yapı ile veritabanı uygulamaları veya herhangi veri uygulamalarını gayet basit gayet anlaşılabilir şekilde yapabiliyoruz. Son günlerde bu konu üzerinde çalışmaya başladım. Önümüzdeki günlerde bu konu üzerine çalışmalarım devam edecek ve bu konuda örnekleri burada bulabileceksiniz. Bu yapıyı öğrenmeye çalıştığım kaynaklardan birini de sizlerle paylaşmak istedim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 12 Eylül Cuma 2008 1 15446 5,0
Jquery in Action (E-Book)
Jquery in ActionSon günlerde üzerinde durmaya önem verdiğim jquery hakkında güzel bir kaynak. İnternette çok sık duyulan ancak ticeret sitelerinde karşımıza öıkan bu kaynak ile jquery hakkında kendinizi kısa zamanda geliştirebilirsiniz. Bende önümüzdeki günlerde jquery hakkında yapacağım uygulamaları sizlerle paylaşacağım.

Kitabı ben upload ettim ve boyutu 25 mb civarı olduğundan rapid e upload ettim. İndirmek için aşağıdaki adresi kullanabilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 27 Ağustos Çarşamba 2008 2 15530 5,0
Foundations of Asp.net Ajax (E-Book)
Foundations of Asp.net Ajax (E- Book) Asp.net ve ajax hakkında arşivimden bir kaynağı daha sizlerle paylaşıyorum. Yine güzel bir kaynak. Ajax hakkında eksikliklerinizi giderebilir, kendinizi daha iyi geliştirirsiniz.

Buradan indirebilirsiniz.

İyi Çalışmalar!
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 21 Ağustos Perşembe 2008 3 12432 0,0
Silverlight 2 Visual Essentials (E-book)
Silverlight 2 Visual Essentials E-book arşivimden silverlight ile ilgili güzel bir kaynak. Silverlight öğrenmek  ve yeni başlayanlar için güzel bir kaynak. Silverlight hakkında herşeyi baştan sona anlatan bu kaynağa buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Çalışmalar!
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 19 Ağustos Salı 2008 1 12630 5,0
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009