mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Bloğuma Erişim Sıkıntısı
Erişim SıkıntısıGeçtiğimiz 2 gün boyunca sitemi barındıran hosttaki çalışmalar sebebiyle siteme ulaşılamadı. Bu sorundan dolayı herkesten özür dilerim. Böyle bir olayın olmasını istemezdim ancak maalesef hosttan kaynaklanan bu problem ile siteme 2 gün boyunca erişemedim. Hosttan aldığım cevaba göre host .Net 3.5 için güncelleniyormuş ve sıkıntı da bu yüzden olmuş. Ancak bu cevap biraz geç geldi. Ama şu anda sorun düzeldi. Önümüzdeki günlerde hostumun 3.5 desteği sağlaması nedeniyle ajax uygulamalarını artık kendi hostumda barındırabileceğim ve kendi sitemde ajax kullanabileceğim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 09 Aralık Salı 2008 0 11008 0,0
Kurban Bayramınızı Kutlarım
Kurban Bayramınızı KutlarımBugün Kurban Bayramı ve tüm milletimizin, tüm müslümanların kurban bayramını kutlarım. Umarım hepimiz için hayırlı, güzel bir bayram olur.

Eski bayramlar kadar olmasa da bayramın hepimiz için mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçmesi dileğiyle.

Hepimizin Kurban Bayramını kutlar, hayırlara vesile olmasını dilerim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 08 Aralık Pazartesi 2008 0 12552 0,0
Yoğun Dönemin Ardından
Yoğun Dönemin ArdındanSon birkaç haftadır sınavlarımın varolması, bitirmem gereken ödevler ve projeler nedeniyle çok yoğun bir dönem geçirdim. Bu yoğunluk nedeniyle bloğumda fazla paylaşım yapamadım. Dersler dışında çalışmalarıma fazla zaman ayıramadım. Bugün itibariyle sınavlarım bitti ve bayram tatili hazırlıkları başladı. Bayram tatilinde zaman ayıramadığım çalışmalarıma devam edeceğim, bloğumda elimden geldiğince paylaşıma devam edeceğim. Ayrıca bazı yeni konularda da çalışmalara başlayacağım. Bunlardan ilki de XNA ile oyun geliştirme. İlk olarak basit bir oyun yapmayı planlıyorum. Daha sonra aklımda olan bazı jquery uygulamalarını bitimeyi umut ediyorum. Önümüzdeki bayram tatili hem güzel bir bayram geçirmek, hem dinlenmek hem de eksikliklerimi tamamlamak için güzel bir fırsat. Umarım hepimiz için faydalı bir süreç olur.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 04 Aralık Perşembe 2008 0 10240 0,0
10 Kasım - Ata'mızı Anıyoruz
10 Kasım - Ata'mızı AnıyoruzBundan tam 70 yıl önce saat dokuzu beş geçe büyük önderimizi sonsuzluğa uğurladık. Büyük önderimizi saygıyla, özlemle anıyoruz.

Sonsuza dek Ata'mızı unutmayacağız....

Bu anlamlı günde Ata'mızın yazdığı anlamlı bir şiiri de sizlerle paylaşıyorum.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 10 Kasım Pazartesi 2008 2 11855 3,0
İnternet Hastalıkları
Kabul edin, bağımlısınız. Hepimiz bağımlıyız. Oyun oynamaya, internet başında sabahlamaya, blog yazmaya, YouTube arşınlamaya bağımlıyız. Meğer bu rahatsızlıklarımız artık literatüre de geçmiş, isimleri falan olan sorunlarmış.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 30 Ekim Perşembe 2008 0 11363 0,0
29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı Kutlarım
29 Ekim Cumhuriyet BayramıMustafa Kemal Atatürk 'Ya istiklal ya ölüm&' parolasıyla çıktığı yolda, bir ulusu bir araya getirme başarısını göstererek, tüm yokluk ve imkansızlıklara rağmen Türk mucizesini gerçekleştirip, 29 Ekim 1923'de Türkiye Cumhuriyeti'ni kurdu ve biz gençlere emanet etti. Tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutlar, nice mutlu, beraber Cumhuriyet Bayramları görmeyi temenni ederim. Bu bayramı içine sindiremeyen, gaflet ve dalalet içinde bulunanlar ise elbet birgün cezalarını bulacaktır. Atatürk'ün kurup bizlere emanet ettiği Cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacağız.

Tüm milletimizin ve ulusumuzun Cumhuriyet Bayramını kutlarım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Ekim Çarşamba 2008 2 13374 5,0
Ne edersen kendine, edersin kendi kendine.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009