mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Learn C# (Includes the C# 3.0 Features) E-Book
Learn C# (C# 3.0 Features) E-BookC Sharp hakkında güzel ve güncel bir kaynak. C Sharp dilini son güncellenmiş haliyle anlatan oldukça güzel bir kaynak. C Sharp 3.0 ele alınarak anlatılmış. Yeni özellikleri bu kaynaktan rahatlıkla kavrayabilirsiniz.

Güncel konuları içerdiği gibi C Sharp dilini ve tüm özelliklerini de tamamıyla anlatıyor. C Sharp ile ilgili tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Ayrıca arşiviniz de olması gereken kaynaklardan bir tanesi. Her an C Sharp ile ilgili karşılaşacağınız sorunlarda başvurabilceğiniz bir kaynak.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 12 Ekim Pazar 2008 6 12947 3,7
Jquery ile Tooltip Uygulaması
Bu yazımda jquery ile tooltip uygulamasını kullanmayı göstereceğim. Bu uygulamayı kullanarak yaptığımız uygulamaları daha görsel daha kullanışlı hale getirebiliriz. Jquery ile artık daha görsel uygulamalar üzerinde çalışıyorum. Bu da bunlardan bir tanesi. Sizlerle paylaşarak, sizlere farklı bir yöntem sunmayı amaçladım. Umarım işinize yarar. Şimdi nasıl kullanacağımıza bakalım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 12 Ekim Pazar 2008 1 17189 5,0
Linq in Action (E-Book)
Linq in Action (E-Book)Son zamanlarda linq konusu üzerine epey zaman ayırmıştım. Ancak henüz uygulama yapma fırsatı yada uygulama alanı bulamadım. Ancak şu sıralar geliştirdiğim ajax uygulamalarında linq teknolojisini de kullanmayı düşünüyorum. Bunun için linq ile neler yapılabileceği üzerine araştırmalarım ve çalışmalarım devam ediyor. Bu araştırmalar sırasında internette linq ile ilgili güzel bir kaynak daha buldum. Bu kaynağı hemen sizlerle paylaşıyorum. Oldukça güzel bir kaynak. Linq ile ilgilenmeseniz bile arşiviniz için sahip olmalısınız.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 03 Ekim Cuma 2008 0 14285 3,0
Jquery Bütün Özellikler (E-Book)
Jquery Bütün Özellikler (E-Book)Son günlerde jquery ile daha fazla ilgilenmye başladım. Ajax işlemlerini yaptıktan sonra görsel olarak neler yapabilceğim üzerine çalışmalara ağırlık verdim. Bunun için jquery ve diğer siteleri gezindim. Bir çok faydalı bilgiler edindim. Ancak en faydalı olan sizlerle de paylaşacağım jquery sitesindeki tüm bilgileri ve örnekleri biraraya toplamış oldukları bu kaynak oldu. Jquery hakkında tüm özellikleri ve nasıl kullanıldıklarını ayrıca örnkeleri bu e-book'ta bulabilirsiniz. Jquery sitesindeki tüm örnekler bu sitede toplanmış. Her zaman siteye girmek istemeyenler için oldukça güzel bir kaynak.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 02 Ekim Perşembe 2008 2 24727 3,3
Object Oriented Javascript (E-Book)
Object Oriented Javascript (E-Book)Javascript konusunu nesne yönelimli olarak ele alan gayet güzel bir kaynak. Herhangi bir dil için de nesne yönelimli programlamayı anlamak için kullanılabilir bir kaynak. Günümüzde jquery gibi bir javascript kütüphanesinin oldukça sık kullanıldığı ortamda bizlerde kendi kodlarımızı yazabiliriz. Bunun için tavsiye edeceğim bu kaynak sizlere nesne yönelimli programlamayı ve javascript konusunu anlamada çok faydalı olacaktır.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 02 Ekim Perşembe 2008 2 16030 5,0
The Ultimate Css (E-Book)
The Ultimate Css (E-Book)Css hakkında çok güzel bir kaynak. İnternette dolaşırken buldum. Anlatım şekli, içeriği oldukça hoşuma gitti. Css hakkında tüm özelliklere değiniliyor ve bu özelliklerin nasıl kullanılacağı, hangi tarayıcılarla uyumlu olduğu belirtilmiş. Dili ingilizce de olsa anlatımın sadeliği ve görselliği nedeniyle gayet anlaşılır ve güzel bir kaynak. Tasarım için çok önemli olan css hakkında ki bu güzel kaynağı sizlerle paylaşmak istedim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 29 Eylül Pazartesi 2008 6 15875 4,0
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009