mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Facebook Profil Rozeti
Facebook profilim Facebook'u Türkçe yaptıktan sonra başka birşey ilgimi çekti. Facebook profiliniz hakkında özet bilgiler bulunduran ve web sitelerinizde kullanabilceğiniz Facebook profil rozeti uygulamasını sizlerle paylaşmak istedim. Facebook'ta hesabınız varsa buradaki adresten profil rozetinizi istediğiniz şekilde oluşturup html kodunu alıp sitenizde veya bloglarınızda kullanabilirsiniz. Böylece sitenizi takip edenler ile facebook'ta da arkadaş olabilirsiniz. Benim rozetimi buradan görebilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 23 Ağustos Cumartesi 2008 0 14037 3,0
Facebook Türkçe Oldu
Türkiye'den birçok üyesi olan ancak Türkçe dil seçeneği olmayan Facebook'a bugün itibariyle Türkçe dil seçeneği eklendi ve artık Facebook'u Türkçe kullanabiliriz. Bunun için hesabımızla giriş yapmalı ve sırasıyla Account - Language bölümünden Türkçe'yi seçip Facebook'u Türkçe olarak kullanmaya başlayabiliriz. Böylece yapılması gereken yapıldı. Darısı youtube'un başına...
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 23 Ağustos Cumartesi 2008 0 11839 0,0
ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line)
ADSL Nedir?
Türkçe açılımı asimetrik sayısal abone hattı'dır. Mevcut bakır kablo altyapısı üzerinden özellikle ev ve küçük ölçekli işletmelerin multimedya ve yüksek hızlı veri haberleşmesi ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen ADSL, veri taşıma band genişliği asimetrik olan bir modem teknolojisidir.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 23 Ağustos Cumartesi 2008 0 12671 4,0
'Uzaktan Sınav Projesi'
Bilgisayar Programlama 2 dersinde Hocamız Prof. İskender Öksüz`ün üzerinde durmamızı istediği bir proje olan `uzaktan sınav projesi` hakkında bu hafta hazırladığım uygulamayı derste anlattım. Kodlama bakımından eksiklikleri olabilir. Çünkü  böyle bir uygulamayı daha önce hiç yapmamıştım ve bu uygulama sayesinde bilgilerime daha çok şey ekledim. Sonunda ise ortaya çıkan şey beni bazı konularda mutlu etti.  Bu konuda Hocamızın hazırladığı siteden bilgi alabilirsiniz.
Ayrıca hazırlamış olduğum uygulamayı buradan indirebilirsiniz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 07 Mayıs Çarşamba 2008 0 14642 2,3
Kimse sana senden iyi öğüt veremez.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009