mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Host Sorunu ve Bloğuma Erişim Sıkıntısı
Geçtiğimiz hafta sonu hostta çalışma yapılırken yanlışlıkla harddisk üzerinde yapılan işlem sonucu tüm veriler kaybolmuş ve host bir süreliğine hizmet veremez bir duruma gelmiş. Bu süre içinde bloğuma ben dahil kimse erieşemedi. Bu durumu yaşayan herkesten özür dilerim. Ancak benim elimde olmayan nedenlerden dolayı bu sıkıntı oluştu. Ayrıca serverın yeniden aktif hale gelmesiyle beraber kaybettiğim verileri yeniden yükledim. Sık sık yedek almam bu dönemde sıkıntı yaşamamı engellemiş oldu. Ancak ufak tefek veri kayıplarım oldu. Umarım bloğum bundan sonra problemsiz bir şekilde yayın hayatına devam eder.

Yaşanan veri kaybı ardından tüm verilerimi yeniden yükledim. Bunun için farkında olmadığım bazı sıkıntılar olabilir. Karşılaştığınız bir problem olur ise benimle iletişime geçebilirsiniz.

Verileri özellikle veritabanını geri yüklerken birkaç sıkıntı oldu. Ancak birkaç değişiklik ile tüm verileri tekrardan yüklemiş bulunuyorum. Ancak bazı verileri kaybettim. Çok önemli olmasa da benim için önemli bir tecrübe oldu. Bundan sonra bu konulara daha fazla dikkat edeceğim.

Gelecekte neler olacak?

Şu anda vizelere yoğunlaşmış durumdayım. Ancak her sınav döneminde dikkatim yeni teknolojilere kayıyor. Bu dönemde de dikkatimi Asp.net MVC teknolojisi üzerine yoğunlaştırdım. Önümüzdeki dönemde bu konu üzerinde çalışmalarım olacak ve sitemde bu konu üzerine yazılar yazmayı planlıyorum. Ayrıca bu konuyla ilgili örnekler de hazırlayacağım. Şu anda bu konu üzerine çalışmlarım devam ediyor. Umarım kısa sürede yazılarımı hazırlar ve sizlerle paylaşırım.

Umarım bundan sonra herhangi bir sıkıntı yaşamayız ve sorunsuz bir şekilde bilgi paylaşımına devam ederiz.

Herkese iyi çalışmalar.
Mehmet Duran 07 Nisan Salı 2009 1 11166 3,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar Asus PDA P565 Visual Studio No Template Information Found Hatası ve Çözümü Jquery ile Ajax İşlemlerinde Güvenli Parametre (Data) Kullanımı Bu Kadar da Olmaz .... Final Dönemi Başlıyor
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
kenan 08 Nisan Çarşamba 2009 10:16 #1
geçmiş olsun. inş tekrar gelmez başımıza.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009