mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Site Haritası Bölümü Hazır
Sitemap Bölümü Hazır

Sitemin bir parçasını daha tamamlayarak kullanıcılara içeriğimi daha çeşitli şekillerde sunma imkanımı artırdığımı düşünüyorum. Site Haritası bölümü ile kullanıcılar sitemin içeriğini başlık ve belli gruplar halinde (sayfalama işlemi ile gruplara ayırdım.) görebilecek. Böylece kullanıcılara içeriği sunarken farklı bir yol daha kullanmış oluyorum. Zamanla sitemin bu tür eksik yönlerini tamamlayacağım ve hatalar oldukça gidereceğim. Bu bölümü yapmam gayet basit oldu. Sitemi tamamen class üzerine programlamam bu tür çeşitliliği artırmamda gayet kolaylık sağlıyor.

Buradan 'Site Haritası' bölümüne ulaşabilirsiniz.
Mehmet Duran 01 Eylül Pazartesi 2008 7 12518 1,0
Bookmark and Share
Bu Yazıyı Değerlendirin.
Konuyla İlgili Olabilecek Diğer Yazılar ajax.mehmetduran.com Yayında! Staj Hareketliliği Jquery ve Ajax ile Kullanıcı Kontrollerini Kullanma - 2 Asp ile Sayfa İnclude İşlemleri Javascript ile Asp.net'te Onaylama(Confirm) Kontrolü
Yorumlar
Yorum Yaz
RSS Yorum Takibi
tolga 23 Kasım Pazar 2008 21:06 #1
http://www.ozlemogretmen.com/sitemap.aspx görüntü bu. sizinki gibi linkli nasıl yapabilirim. şimdiden tşk.
Mehmet Duran 23 Kasım Pazar 2008 21:14 #2
Merhaba. Dediğiniz adresteki sitemap'e baktım. Ancak hatalar var. id'li linklerde lastmod node hatalı. Benim sitemap bölümüne gelince bu sitemap bölümü sitemap'ten farklı. Ama yapılışı aynı. Böyle bir uygulama için oluşturduğun Xml belgeyi okuyarak html kod oluşturursun ve sayfaya yazdırırsın veya el ile yaparsın. Seçim sana kalmış. Benim yaptığım bu bölümde sitemap'te yaptığım uygulamayı ayrıca bu bölümde uyguladım ama html kodların çıktısını aldım. Aradaki farkta bu.
tolga 04 Ocak Pazar 2009 01:03 #3
ilgine tşk
tolga 04 Ocak Pazar 2009 01:28 #4
XmlTextReader okuyucu = new XmlTextReader("http://www.ozlemogretmen.com/sitemap.aspx"); XmlDocument dokuman = new XmlDocument(); dokuman.Load(okuyucu); XmlNode urlset = dokuman.SelectSingleNode("/urlset"); XmlNodeList title = dokuman.SelectNodes("/urlset/url/lastmod"); DataTable tablo = new DataTable();
tolga 04 Ocak Pazar 2009 01:29 #5
DataRow satır; tablo.Columns.Add(new DataColumn("Başlıklar")); for (int i = 0; i < 5; i++) { satır = tablo.NewRow(); satır[0] = title.Item(i).InnerText.ToString(); tablo.Rows.Add(satır); } GridView1.DataSource = tablo; GridView1.DataBind(); şeklinde rss örneğinizden faydalanarak yaptım olmadı hata nerde acaba
Mehmet Duran 04 Ocak Pazar 2009 08:38 #6
Merhaba. Şu anda siteye ulaşamıyorum. Kodlarınızda gördüğüm kadarıyla bir sorun yok. Eğer siteye ulaşabilirsem örnek yapmaya çalışırım.
Mehmet Duran 04 Ocak Pazar 2009 10:41 #7
Merhaba. Siteye baktım ve siz rss demişssiniz ama adresteki dosya bir sitemap dosyası rss değil. Hatanın nedeni büyük ihtimalle bu. Rss varsa rss okuyarak yapabilirsin. Yoksa sitemap dosyasından sadece adresleri bu şekilde gösterebilirsin.
İsim :
Site :
Yorum :

Buradan bu yazıya ait yorumları RSS olarak takip edebilirsiniz.

Bu servis ile yazılara eklenen yorumları RSS ile takip ederek konu ile ilgili başkaları tarafından yapılan yorumları veya konuyla ilgili sorduğunuz sorulara verilen cevapları görebilirsiniz.
Şans bir uğraşının eseridir.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009