mehmetduran.com - Paylaşmak Güzeldir...
Javascript ile Menü Effect
Bu yazımda javascript ile hazırlanan menu effect uygulamasına göz atacağız. İnternette gezinirken gördüğüm oldukça güzel ve görselliği artıran bir uygulama. Boyutu küçük olması nedeniyle de ayrı bir avantajı var. Bu güzel uygulamayı sizlerle paylaşmak istedim.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Javascript ile Slide Menü
Javascript ile hazırlanmış oldukça güzel bir slide menü uygulaması. Sitelerimizde kullanabileceğimiz, boyutu çok az olan güzel bir script. Bu script ile çok daha şık çok daha görsel uygulamalar geliştirebiliriz. Bu uygulama için yapmamız gerekenlere bakalım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » Asp.net ile Veritabanından Alınan Verileri Numaralandırma
Bu yazımda veritabanından aldığımız verileri numaralandırarak sayfaya yazdırmayı göstermeye çalışacağım. Bu uygulamayı birçok blogda yorumları sıralarken gördüm. Özellikle wordpress tabanlı bloglarda çok sık kullanılan bir yöntem. Bende bu uygulamayı asp.net ile yapıp sizlerin kullanıma sunuyorum. Bu uygulamayı bloglarda olduğu gibi yorumları veya istediğimiz verileri numaranlandırmak için kullanabiliriz.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Mehmet Duran 21 Ekim Salı 2008 0 14956 5,0
Jquery İnner Fade Uygulaması
Bu yazımda jqeury ile inner fade uygulamasını nasıl kullanabileceğimizi göstermeye çalışacağım. Bu uygulama ile genelde haber sitelerinde kullanılan haberlerin başlıklarını tek tek gösterimi gibi bir uygulama, fotoğraf ve resimler kullanarak hoş bir slayt veya slayt şeklinde manşetler oluşturabiliriz. Son günlerde jquery'i görsel olarak kullanabileceğimiz uygulamaları örnek veriyorum. Bu uygulama da bunlardan birisi. Oldukça kullanışlı ve güzel bir uygulama olduğunu düşünüyorum. Kodlarımıza ve yapmamız gerekenlere bakalım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » Jquery ile Slide View
Jquery ile hazırlanan görsel araçları tanıtmaya devam ediyorum. Bu araçlaradan biri de şimdi tanıtacağım Slide View uygulaması. Bu uygulama ile kendimize slaytlar hazırlayabilir veya manşet alanlar yapabiliriz. Oldukça hoş ve kullanışlı bir uygulama. Nasıl kullanacağımıza ve kodlarımıza bakalım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun » FancyBox Kullanımı
Bu yazımda internette gezinirken gördüğüm FancyBox uygulamasını anlatacağım. Bu uygulama jquery kullanılarak hazırlanmış fotoğraf / resim gösterimi veya slaytı yapabildiğimiz oldukça güzel bir uygulama. Oldukça hoşuma gitti ve sizlerle paylaşma gereği duydum. Yapacağımız uygulamalarda böyle görsel uygulamalara yer vererek uygulamamızın değerini artırabiliriz. Şimdi bu uyglamayı nasıl yapabileceğimize bakalım.
Bookmark and Share Tamamını Okuyun »
Gençken bilgi ağacını dikmesek, yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.
Bölümler
Yazılar
Arşiv
Arama
Linkler
Site İçi Arama
Son Zamanlarda Ne Yapıyorum ?
İstatistikler - Araçlar - Reklam
İstatistikler
Sayaç
Mehmet Duran | mehmetduran.com | Copyright © 2009